Με την αγωνία να μην τους συμβεί το παραμικρό μετά το μεσημέρι ζουν οι χιλιάδες κάτοικοι της Κισσάμου, καθώς από την 1η Δεκεμβρίου και για όλο τον μήνα τα απογεύματα δεν θα υπάρχει οδηγός για να κινήσει το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Κισσάμου.

Μάλιστα, όπως επισημαίνει και το τοπικό sadentrepese.blogsspot.gr , προκαλεί πολλά ερωτηματικά το τι έγινε με τους τρεις εθελοντές από την Κίσσαμο, οι οποίοι εκπαιδεύτηκαν προκειμένου να μπορούν να οδηγήσουν το ασθενοφόρο, σύμφωνα με το πρόγραμμα που είχε εξαγγελθεί από το Υπ.Υγείας.

Χαρακτηριστικό είναι το σχετικό δημοσίευμα.

ΚΥΡΙΕ ΠΟΛΑΚΗ ΓΕΙΑ…..

Όπως μου ανακοίνωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος….. από 1η του Δεκέμβρη και για όλο τον μήνα, πρέπει να προσέχουμε πολύ, να προσέχουμε μην μας συμβεί τίποτα σοβαρό και να χρειάζεται νοσοκομείο, ειδικά τα απογεύματα….. γιατί όπως του ανακοίνωσαν και εκείνου δεν θα υπάρξει απογευματινή βάρδια στα ασθενοφόρα στην Κίσαμο, στο Κέντρο Υγείας Κισάμου.

– Κύριε Πολάκη, κύριε υπουργέ γεια, δεν χρειάζεται να προσλάβετε άτομα για τις κενές θέσεις, ας μην επιβαρύνουμε κι άλλο τον προϋπολογισμό σας, όμως μπορείτε να ενδιαφερθείτε προσωπικά, σας παρακαλούμε 12.000 ψυχές και να ρωτήσετε τι έγινε και δεν μπορούν οι εθελοντές* να οδηγούν τα ασθενοφόρα; Εθελοντές που εκπαιδεύτηκαν για να είναι έτοιμοι να κάνουν μια βάρδια. Είναι αμαρτία να συνεχίζουμε να μεταφέρουμε τους ασθενείς, τους τραυματίες στις καρότσες…

Ήδη είχαμε δυο τέτοια περιστατικά….ας μην τριτώσουν. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook