Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι τηλεφωνικές απόπειρες απάτες σε περιοχές της Ιεράπετρας. Αυτή τη φορά υποψήφιο θύμα μια 87χρονη κυρία στον Κουτσουρά όπου λίγο πριν τις 10 το πρωί του Σαββάτου δέχθηκε τηλεφώνημα όπου άγνωστοι προσποιήθηκαν αστυνομικούς με αυστηρό ύφος και της είπαν ότι ο γιος της προκάλεσε τροχαίο.

Πρόκειται μάλιστα για την ίδια οικογένεια στην οποία είχε συμβεί πολύ πρόσφατα παρόμοιο προηγούμενο περιστατικό, στο οποίο είχαμε αναφερθεί στο Ράδιο Λασίθι. Πριν λίγες μέρες ήταν η γυναίκα του συγκεκριμένου κυρίου στην οποία είπαν ότι ο άνδρας της σκότωσε ένα παιδί και εκείνη λιποθύμησε. Αυτή τη φορά η 87χρονη μητέρα του έκλεισε αμέσως το τηλέφωνο χωρίς να ακούσει λεπτομέρειες, και πήρε το γιο της να μάθει αν όντως συνέβη κάτι, ενώ εντύπωση προκαλεί ότι το τηλέφωνό της ήταν απόρρητο και δεν εμφανίζεται σε τηλεφωνικούς καταλόγους.

Θυμίζουμε πως μόνο την τελευταία εβδομάδα έχουν καταγραφεί πάρα πολλά περιστατικά τηλεφωνικής απάτης σε όλο το Λασίθι, ενώ σε δύο περιπτώσεις η απόπειρα έφερε αποτέλεσμα με θύματα σε Ιεράπετρα και Σητεία, όπου η σπείρα ή οι σπείρες (Βούλγαρων σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Αστυνομίας), κατάφερε να αποσπάσει 3 και 7 χιλιάδες ευρώ αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook