Στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του πλέον ο Πλατανιάς, μετά το ισόπαλο ματς με τον Πανιώνιο.

Ο Γιώργος Παράσχος δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Γιακουμάκη, Στανισάβλιεβιτς (έχει και ενοχλήσεις στο γόνατο), ενώ προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν μετά το ματς του Σαββάτου (03/12) οι Γιορέντε και Μανούσος.

Η επίσημη ενημέρωση του Πλατανιά για την προπόνηση της Δευτέρας:

Με την προσοχή πλέον στραμμένη στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Κυριακή (11/12, 17:15) επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις οι παίκτες της ομάδας μας.

Οσοι αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Ο Στανισάβλιεβιτς που έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, ο Γιορέντε που έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και ο Μανούσος που έχει δεχτεί ένα χτύπημα στον ώμο, υποβλήθηκαν σε μαγνητική τομογραφία και αύριο θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή τους.

Πάντως ο Σέρβος μέσος, αλλά και ο Γιακουμάκης είναι τιμωρημένοι και δεν υπολογίζονται από τον κ.Παράσχο για τον αγώνα με τον Δικέφαλο στην Τούμπα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook