Κι όμως αυτή την εικόνα στη φωτογραφία παρουσιάζει κεντρική συνοικία της πόλης και όχι κάποιο απόμερο μέρος. Πρόκειται για την περιοχή του Κουμ Καπί στο σημείο που βρίσκεται το θέατρο “Βλησίδης”.

Όπως μας κατήγγειλαν, το σημείο είναι βυθισμένο στο σκοτάδι περίπου τα τελευταία 20 βράδια, χωρίς δημοτικό φωτισμό. Κάποιες φορές όπως είπαν υπάρχουν… “αναλαμπές”, ανάβουν για λίγο τα φώτα και στη συνέχεια ξανασβήνουν, ενώ ένας στύλος που βρίσκεται τοποθετημένος στο σημείο δεν έχει καν φως.

Στο βίντεο καταγράφεται μια εικόνα που πραγματικά όποιος είναι Χανιώτης και ξέρει την πόλη είναι δύσκολο να πιστέψει ότι σε τόσο κεντρική περιοχή κάθε βράδυ εδώ και τόσο καιρό επικρατεί πίσσα σκοτάδι.

 

Μάλιστα όπως μας περιέγραψαν, τις περισσότερες φορές οι πεζοί αναγκάζονται να ανάψουν το φως στο κινητό τους προκειμένου να δουν τον δρομο και να προχωρήσουν.

 

 

Αν και πήραν τηλέφωνο στον δήμο Χανίων, η απάντηση ήταν “δεν γνωρίζουμε” και μέχρι εκεί. Γιατί δεν θέλησαν να μάθουν;  

Τελευταία ενημέρωση: Σύμφωνα με σχόλιο που ήρθε από αναγνώστη γίνονται εργασίες αντικατάστασης των φωτιστικών σωμάτων στην περιοχή. Θετική κίνηση. Επειδή είναι όμως ήδη πολύς ο χρόνος που έχει απαιτηθεί για την αντικατάσταση, ας ελπίσουμε ότι θα ολοκληρωθούν σύντομα οι εργασίες και δεν θα κλείσει μήνας!

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook