O Σύλλογος Νεανικής Επιχειρηματικότητας (Youth Entrepreneurship Club http://youthentrepreneurship.club) σε συνεργασία με το Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου, επανέφεραν με επιτυχία στα Χανιά την εκδήλωση Open Coffee για 5η φορά.

Στην ημερίδα αυτή που έλαβε χώρα στις 7 Δεκεμβρίου στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου και ώρα 19:00, το κοινό είχε την ευκαιρία να:

– Γνωρίσει το πρώτο αυτόνομο ηλιακό όχημα το οποίο εισάγεται στην αγορά από τον κ. Τσικανδυλάκη και την εταιρεία του, την επονομαζόμενη SUNNYCLIST.

-Πληροφορηθεί για την ιστορία της πρώτης Χανιώτικης Μπύρας, της μπύρας Charma, από τον κ. Λιονάκη.

-Ενημερωθεί για τη δυνατότητα που του προσφέρεται από τον κ. Παράσχο και την εφαρμογή του Supermatkernow να παραγγείλει και να παραλάβει στη πόρτα του προϊόντα από τα σούπερ μάρκετ της επιλογής του.

-Έρθει σε επαφή με το Machine Learning και την ανάλυση δεδομένων που αυτό προϋποθέτει μέσω του κ. Κουτρουμπίνη και της εταιρείας που έχει συστάσει με όνομα ML|Mind.

Έπειτα από την πληροφόρηση αυτή, οι παρευρισκόμενοι ήρθαν πιο κοντά με του παρουσιαστές των εταιρειών αυτών. Απολαμβάνοντας μια ζεστή κούπα καφέ, συνομίλησαν μαζί τους και γνωστοποίησαν σε αυτούς τις ερωτήσεις που είχαν, δημιουργώντας ένα κλίμα πιο οικείο, το οποίο αποτελεί τον κυριότερο στόχο της εκδήλωσης αυτής.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook