Κορυφώνεται η αγωνία για το μέλλον των κινητοποιήσεων των ναυτεργατών. Η σημερινή ημέρα είναι κρίσιμη για το μέλλον των κινητοποιήσεων των ναυτικών καθώς η ΠΝΟ συνεδριάζει στις 8 το πρωί, προκειμένου οι ναυτεργάτες να αποφασίσουν για το αν θα συνεχιστεί η απεργία και μετά από την Κυριακή.

Τις εξελίξεις παρακολουθεί στενά η κυβέρνηση που μελετά όλα τα ενδεχόμενα, προκειμένου να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στις θαλάσσιες μεταφορές προσώπων, υπηρεσιών και αγαθών.

Σε κατάσταση αναμονής και οι αγρπότες της Κρήτης. Μετά τα επεισόδια που συνέβησαν το βράδυ της Παρασκευής στο λιμάνι του Ηρακλείου που κορυφώθηκαν με τον εμπρησμό των εκδοτηρίων της ΑΝΕΚ, επικράτησε ηρεμία.

Αργά την νύχτα πολλά φορτηγά που ήταν στο λιμάνι του Ηρακλείου ζυγίστηκαν και είναι σε αναμονή για την άμεση επιβίβαση στο πλοίο μόλις ανάψει το πράσινο φως.

Την ίδια ώρα στο λιμάνι της Σούδας επικράτησε ηρεμία, καθώς οι αγρότες των Χανίων περιμένουν τις σημερινές αποφάσεις.

Εκείνο που περιμένουν όλοι οι αγρότες της Κρήτης, είναι αφενός την απόφαση της ΠΝΟ για το τι θα γίνει με την απεργία και αφετέρου την αντίδραση της κυβέρνησης σε περίπτωση που αποφασισθεί η συνέχιση για ένα ακόμη 48ωρο.

Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της Παρασκευής ο κ.Κουρουμπλής δήλωσε ότι σε περίπτωση συνέχισης των απεργιακών κινητοποιήσεων το κράτος θα κάνει το καθήκον του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook