Ο ΑΟ Χανιά δεν κατάφερε να προβάλει αντίσταση στον ΟΦΗ γνωρίζοντας την ήττα στο Ηράκλειο με 3-0 για την 5η αγωνιστική της Football League.

Η νίκη στο σημερινό παιχνίδι ήταν το αυτονόητο για τους ποδοσφαιριστές του Νίκου Νιόπλια που φρόντισαν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής με τον ΟΦΗ να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα απέναντι στους Χανιώτες που παρατάχθηκαν με στόχο να αμυνθούν και άντεξαν για 40 λεπτά. Σε εκείνο το λεπτό ο Κομεσίδης άνοιξε το σκορ με κοντινή προβολή με αποτέλεσμα να απλοποιηθούν τα πράγματα ακόμα περισσότερο. 

Στο δεύτερο 45λεπτο, τα πράγμτα έγιναν ακόμα πιο εύκολα όταν ο Χαντί έκανε το 2-0, μόλις στο 46′. Το 3-0 ήρθε λίγα λεπτά αργότερα με τον Ράντι αφού ο Βουό είχε χάσει το… άχαστο και όλα τελείωσαν εκεί. 

Με το μυαλό του Νίκου Νιόπλια να είναι στα επόμενα παιχνίδια, ο τεχνικός του ΟΦΗ απέσυρε από το ματς τους Όγκποε, Βουό δίνοντας τους ανάσες αφού την Πέμπτη ακολουθεί το παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στον Ηρακλή όπου παίζεται η πρόκριση για τους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook