Για ό,τι καλύτερο θα προσπαθήσει μέχρι το τέλος του έτους ο ΑΟ Χανιά, ώστε κάνοντας μεταγραφές τον Ιανουάριο να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αυτά επισήμανε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ ο υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας Θοδωρής Γκάτζιος, που επέστρεψε ως αντίπαλος στο Ηράκλειο, αφού ήταν για λίγο διάστημα στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας επί των ημερών του Μουράτ Σεροπιάν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Το γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο κρατούσαμε το παιχνίδι στην ισοπαλία, αλλά δεχθήκαμε ένα γκολ στο 40’ από στημένη φάση κι έτσι στο δεύτερο ημίχρονο αποφασίσαμε να βγούμε λίγο πιο μπροστά. Ο ΟΦΗ, που είναι μία πολύ καλή ομάδα, το εκμεταλλεύτηκε, πέτυχε δύο ακόμα γκολ και το παιχνίδι τελείωσε νωρίς για εμάς και δεν είχε αυτό που περιμέναμε. Είμαστε μία νέα ομάδα, έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, παίζουμε τώρα την Τετάρτη με τον Πλατανιά, μετά έχουμε τη Λαμία και πάμε εκτός έδρας στον Άρη. Θα προσπαθήσουμε ό,τι μπορέσουμε να πάρουμε από αυτά τα παιχνίδια και να ανασυνταχθούμε μετά τις γιορτές, κάνοντας μεταγραφές, ώστε να είμαστε καλύτεροι στον δεύτερο γύρο».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook