Όχι μόνο πέρασε το stop χωρίς να σταματήσει, αλλά το πέρασε και με φόρα, ατάραχη χωρίς καν να μειώσει ταχύτητα. Τι περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση του παλιού νοσοκομείου.

Η οδηγός του μαύρου αυτοκινήτου που θα δείτε στο βίντεο, ήταν δυνάμει δολοφόνος. Ναι, όταν υπάρχει stop και αντί να σταματήσεις το περνάς με ταχύτητα είσαι δυνάμει δολοφόνος. Γιατί αυτή η απερισκία σου μπορεί να στοιχίσει ζωές.

Και αν ήταν τυχερή σε αυτή την περίπτωση και δεν περνούσε εκείνη τη στιγμή άλλο όχημα ή μηχανάκι από τον δρόμο προτεραιτότητας, μπορεί να μην είναι τυχερή κάποια άλλη στιγμή και να “πάρει στο λαιμό της” τη ζωή κάποιου συνάνθρωπου.

 

 

Ο αναγνώστης του Flashnews.gr που μας έστειλε το βίντεο και τον ευχαριστούμε πολύ, γράφει στο μήνυμά του:

“Το στέλνω να το δημοσιοποιήσετε χωρίς να κρύψετε την πινακίδα για να πουν στην κυρία που πέρασε το στοπ να είναι προσεκτική και να πάει να ανάψει ένα κερί στον Άγιο Σπυρίδωνα που δεν περνούσε μηχανάκι και δεν θρηνήσαμε θύματα.”

Δυστυχώς, απαγορεύεται δια νόμου λόγω προσωπικών δεδομένων η δημοσίευση πινακίδων οχημάτων. Είμαστε σίγουροι όμως, ότι η ίδια αλλά και οι οικείοι της βλέποντας το δημοσίευμα θα αντιληφθούν την τραγική οδηγική συμπεριφορά της που μπορεί να στοιχίσει ζωές.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook