Για την αναγκαιότητα δημιουργίας περισσότερων γηπέδων στα Χανιά για την ανάπτυξη του αθλήματος στην πόλη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο επικεφαλής προπονητής του ΟΑΧ Στέλιος Μπικάκης.

Ο κ. Μπικάκης έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα του Ομίλου εν όψει της ολοκλήρωσης της αγωνιστικής περιόδου για το 2016.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα του ΟΑΧ:

Η αγωνιστική περίοδος για το 2016 ολοκληρώνεται για το τμήμα… επιτυχιών του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων, αυτό του Τένις. Εντός της περιόδου των Χριστουγέννων θα πραγματοποιηθεί γιορτή για τις Ακαδημίες, ενώ όσον αφορά την αγωνιστική ομάδα οι προπονήσεις θα συνεχιστούν εν όψει άλλωστε των υποχρεώσεων που ξεκινούν το 2017.

Μάλιστα, την ικανοποίηση για την προσπάθεια των αθλητών του εκφράζει ο επικεφαλής προπονητής τένις του Ομίλου, Στέλιος Μπικάκης, σημειώνοντας ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί για ανάλογες διακρίσεις και το 2017: «Για μας τελείωσε η αγωνιστική περίοδος για το 2016. Τα παιδιά πήραν μέρος σε όλα τα τουρνουά και τα πήγαν σχετικά καλά και από εδώ και στο εξής μπαίνουμε σε πρόγραμμα προετοιμασίας, κάνοντας γυμναστική με στόχο να βελτιώσουμε τη φυσική μας κατάσταση και να τελειοποιήσουμε τα χτυπήματά μας. Στις γιορτές θα πραγματοποιήσουμε ένα εσωτερικό τουρνουά, έχοντας την ευκαιρία τα παιδιά να παίξουν μεταξύ τους. Ο σύλλογος κλείνει στις 23 του μήνα και θα γίνουν οι γιορτές των Ακαδημιών, ωστόσο η αγωνιστική ομάδα θα συνεχίσει τις προπονήσεις από 27-30/12. Με την καινούργια πλέον χρονιά θα ξεκινήσουμε με κάποια φιλικά στην Αθήνα που θα προγραμματιστούν τις επόμενες ημέρες», τονίζει ο τεχνικός του ΟΑΧ.

Σύμφωνα με τον κ. Μπικάκη η δημιουργία τεσσάρων γηπέδων στα Χανιά θα ήταν ό,τι καλύτερο για την ανάπτυξη του αθλήματος του τένις στην πόλη, καλώντας τον δήμαρχο Χανίων, Αναστάσιο Βάμβουκα να κάνει πράξη τις σχετικές του εξαγγελίες. Πρόκειται για ένα θέμα που απασχολεί άλλωστε έντονα τον Ο.Α. Χανίων, ο οποίος καταβάλλει σημαντικές προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση. «Το τένις αρέσει πολύ στον κόσμο. Ελπίζω να συνεχίσουμε, περιμένοντας κι άλλα παιδιά να έρθουν», σημειώνει ο Στ. Μπικάκης συνεχίζοντας ως εξής: «Αυτή τη στιγμή είμαστε στα 275 παιδιά ως σύλλογος, απλώς… χρειαζόμαστε γήπεδα. Θα θέλαμε να δημιουργηθούν τα τέσσερα γήπεδα που μας έχει υποσχεθεί ο δήμαρχος, μακάρι να μπορούσαν να γίνουν πραγματικότητα μες στο 2017 διότι υπάρχουν πολλά παιδιά που ενδιαφέρονται να μάθουν τένις αλλά δυστυχώς δεν έχουμε τη δυνατότητα να τα αξιοποιήσουμε… Ροή υπάρχει αλλά χρειαζόμαστε άμεσα άλλα τέσσερα γήπεδα», είναι οι δηλώσεις από τον κ. Μπικάκη.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook