Ως παιχνίδι ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες του νομού χαρακτήρισε αυτό απέναντι στον Πλατανιά ο Θοδωρής Γκάτζιος.

Ο υπηρεσιακός προπονητής του ΑΟΧ τόνισε πάντως ότι χωρίς τη στήριξη του κόσμου η ομάδα δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

Αναλυτικά όσα είπε: «Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι με μεγάλη ιδιαιτερότητα. Συναντήθηκαν οι δύο κορυφαίες ομάδες του νομού και παρόλο ότι μας χωρίζει μία κατηγορία κοιτάξαμε τον αντίπαλο στα μάτια και νομίζω ότι δικαιούμασταν και κάτι καλύτερο από αυτό το παιχνίδι. Συνεχίζουμε… Έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας με τους δύο πρωτοπόρους, τη Λαμία και τον Άρη. Θα το… παλέψουμε, παλεύουμε και δουλεύουμε συνέχεια. Αλλά θέλω να πω κάτι, αν αυτή η ομάδα δεν έχει τη στήριξη του κόσμου δεν μπορεί να κάνει τίποτα».

Για το αν μετρήσει η κούραση του αγώνα εν όψει Λαμίας, λόγω του ότι το ρόστερ είναι μικρό: «Εγώ δεν φοβάμαι την κούραση. Οι παίκτες μας είναι καλά γυμνασμένοι, ξέρετε ότι τους έχω δουλέψει εγώ. Δεν αποτελεί δικαιολογία για εμάς και πιστεύω ότι και σε αυτό το παιχνίδι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Για τις ριζικές αλλαγές που προανήγγειλε ο πρόεδρος της ομάδας: «Εγώ σας είπα και την άλλη φορά ότι ο πρόεδρος θα συνεχίσει, γιατί είχα αυτή τη διαβεβαίωση και είδατε ότι βγήκα αληθινός. Τώρα όλα τα άλλα που είπε μπορείτε να ρωτήσετε τον ίδιο».

Για το αν συνεχίσει ο ίδιος να είναι στο προπονητικό τιμ: «Εγώ θα συνεχίσω όσο μου ζητηθεί από τη διοίκηση σαν προπονητής και μετά και με τη σύμφωνη γνώμη του νέου προπονητή αν θέλει θα συνεχίσω».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook