Τα Εκπαιδευτήρια «Μαυροματάκη-Μητέρα» σας προσκαλούν στις χριστουγεννιάτικες γιορτές που διοργανώνουν και φέτος, όπως παραδοσιακά κάνουν κάθε χρόνο.

Την αρχή κάνει ο παιδικός σταθμός και το νηπιαγωγείο, με τη διοργάνωση μιας σειράς εκπαιδευτικών-ψυχαγωγικών σκετς, στην αίθουσα εκδηλώσεων των Εκπαιδευτηρίων, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 17 και 18 Δεκεμβρίου.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Προ-προνηπιακά τμήματα (κ. Ελεάννας και κ. Πόπης): Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 18:00 «Η ιστορία της Γέννησης»

Νηπιαγωγείο: Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 12:00, «Ο παπουτσής και τα ξωτικά»

Προνηπιακά τμήματα (κ. Ελεάννας και κ. Σούλας): Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 20:00 «Χριστουγεννιάτικα δρώμενα»

Να σημειωθεί ότι το Σάββατο απόγευμα και Κυριακή πρωί, θα λειτουργήσει μπαζάρ με χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες που θα έχει ετοιμάσει το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου.

Εν συνεχεία, την σκυτάλη παίρνει το δημοτικό των Εκπαιδευτηρίων «Μαυροματάκη-Μητέρα», με τη θεματική χριστουγεννιάτικη γιορτή «Τι συμβαίνει με τον Άγιο Βασίλη;», που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στις 19:00, επίσης στην αίθουσα εκδηλώσεων.

Φέτος την τιμητική του θα έχει ο Άγιος Βασίλης:

Η Α’ και Β’ τάξη θα ζωντανέψουν «Το πιο όμορφο γράμμα στον Άγιο Βασίλη» της Μάρως Θεοδωράκη.

Η Γ’ και Δ’ τάξη θα βρουν «Χριστουγεννιάτικους μπελάδες» (διασκευή του «Ο Αϊ Βασίλης στη φυλακή με τους 83 αρουραίους» του Ευγένιου Τριβιζά)

Η Ε’ και ΣΤ’ τάξη θα παρουσιάσουν το σκετς «Ένα σόι Άϊ-Βασίληδες», διασκευή από την τηλεοπτική σειρά του Άλφα «Το σόι μου».

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν, μουσική και χριστουγεννιάτικα τραγούδια απ’ τη χορωδία του σχολείου.

Καλές γιορτές σε όλους!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook