Ανοίχτηκε ανήμερα του Αγίου Νικολάου, στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, η μυστική διαθήκη που άφησε ο Ανδρέας Μπάρκουλης. Μοναδικοί κληρονόμοι, σύμφωνα με την Espresso, ο 14χρονος γιος του Νικόλας και η τελευταία του σύζυγος Μαίρη.

Με την ανακοίνωση του περιεχομένου της διαθήκης, σύμφωνα με την εφημερίδα, η κόρη του ηθοποιού από τον πρώτο του γάμο ανακοίνωσε πως δεν θα προσβάλει τη διαθήκη.

Η Βίκυ Μπάρκουλη σεβάστηκε την επιθυμία του πατέρα της σε αντίθεση με τον Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης Δικαιωμάτων Ελλήνων Ηθοποιών Διόνυσος, που δεν τη δέχεται. Αυτό ισχυρίζεται τουλάχιστον η Μαίρη Μπάρκουλη. «Φέρνει αντιρρήσεις και απαιτεί μέρος από τα δικαιώματα του Ανδρέα Μπάρκουλη να μοιραστούν σε όλους τους συγγενείς πρώτου βαθμού», αναφέρει η χήρα του ζεν πρεμιέ.

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης εκτός από τη Βίκυ και τον Νίκο, είχε ένα ακόμα γιο. Ο Ντιρλάντ προέκυψε από έναν μεγάλο έρωτα του ηθοποιού με μία χορεύτρια, αλλά δεν αναφέρεται στη διαθήκη.

«Η ύπαρξη της διαθήκης δεν ήταν γνωστή σε κανέναν άλλον και γράφτηκε σχεδόν πριν από 13 χρόνια, λίγο πριν από τη βάφτιση του Νικόλα. Γνώριζα από τον ίδιο πως θα άφηνε το 50% των πνευματικών και των συγγενικών δικαιωμάτων του (και όλα τα υπόλοιπα) στο Νίκο και το 50% σε εμένα με τον όρο να μην ξαναπαντρευτώ ποτέ. Αυτός ο όρος τελικά δεν υπήρχε στη διαθήκη που ανοίχτηκε. Ήταν μάλλον ένα αστείο του συζύγου μου. Επιθυμούσε να εξασφαλίσει τον Νίκο, καθώς αυτό που τον προβλημάτιζε ήταν πως θα άφηνε πίσω του ένα ανήλικο παιδί και μάλιστα σε… χέρια μανιακών που θέλουν να το κατασπαράξουν» εξηγεί η Μαίρη Μπάρκουλη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook