Κάθε χρόνο, το Santa Run Χανιά υπηρετεί ένα διπλό στόχο: τη συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερων χρημάτων ώστε να δοθούν στα τέσσερα ωφελούμενα σωματεία: ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ «Μεγαλόχαρη», Ορίζοντας, και τη δημιουργία αξέχαστων στιγμών χαράς και συλλογικότητας για τους συμμετέχοντες. Φέτος οι οιωνοί και για τις δύο στοχεύσεις φάνηκαν από την αρχή πολύ θετικοί, αφού η ανταπόκριση των εθελοντών ήταν σημαντικά μεγαλύτερη από κάθε άλλη χρονιά, και σε κέφι και προσφορά αλλά και σε απόλυτους αριθμούς. Αυτή η ανταπόκριση μάς δημιουργεί την ανάλογη προσδοκία και για τους συμμετέχοντες.

Θέλοντας κάθε χρόνο να ανταμείβουμε με όλο και περισσότερους τρόπους και τους συμμετέχοντες αλλά και τους εθελοντές, που κάνουν το Santa Run Χανιά πραγματικότητα, προσπαθούμε να βρίσκουμε νέες εστίες χαράς και αισιοδοξίας. Και τι καλύτερο τρόπο μπορεί κανείς να εξερευνήσει σε αυτήν την κατεύθυνση από τη μουσική! Φέτος, λοιπόν, το μουσικό πρόγραμμα που προσφέρουμε, και προσφέρουν και οι ίδιοι οι καλλιτέχνες, αποκλειστικά στους συμμετέχοντες είναι πολύ ενδιαφέρον και καλύπτει μια μεγάλη μουσική γκάμα.           

Πριν την εκκίνηση της μεγάλης πορείας του Santa Run Χανιά, στο χώρο του 1ου Γυμνασίου Χανίων, όπου συγκεντρωνόμαστε στη 1μ.μ., θα παίξει μουσική το συγκρότημα των Γιάννη Μαρτσάκη και Μανόλη Μπομπολάκη. Θα μας ξεσηκώσουν και θα ανεβάσουν τη θερμοκρασία της καρδιάς εκεί ακριβώς που χρειάζεται για να ακολουθήσουμε τη μεγάλη πορεία της χαράς και της αλληλεγγύης.

Το τέμπο τους θα ακολουθήσουν οι γνωστοί και αγαπημένοι ήδη από πέρυσι Batala, που παίζουν μουσική σε τέσσερις τύπους τυμπάνων, δημιουργώντας ένα ισχυρό, δυναμικό ήχο που ξεσηκώνει τις αισθήσεις.

Κατά τη διάρκεια της πορείας, η πόλη θα γεμίσει από τις μουσικές των αγαπημένων djs της πόλης μας, καθώς και μουσικών που θα παίζουν ζωντανά μουσική σε διάφορα σημεία της διαδρομής, προσφέροντας αφιλοκερδώς τη δουλειά τους, δηλαδή δημιουργώντας το ρυθμό της χαράς.
Με την επιστροφή μας στο χώρο του 1ου Γυμνασίου, όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουμε τη δυνατότητα να συνεχίσουμε τη διασκέδαση μας με μια συναυλία που θα ανοίξουν οι δικοί μας και πολύ αγαπημένοι CoreTheBand, μια μπάντα που έχει κερδίσει την εκτίμηση και την προτίμηση όλο και περισσότερων τον τελευταίο καιρό. Και δικαίως.

Για να συνεχίσουν οι γνωστοί σε όλους μας Onirama, σε μια ζωντανή εμφάνιση που το Santa Run Χανιά προσφέρει στους συμμετέχοντες, σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Χανίων και την ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ.

Οι λόγοι για να είστε φέτος ένας από τους χιλιάδες Άγιους Βασίληδες του Santa Run Χανιά έχουν γίνει πολλοί και αξεπέραστοι!
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τα συγκροτήματα και τους καλλιτέχνες που προσφέρουν αφιλοκερδώς τη δουλειά τους για τους σκοπούς του Santa Run Χανιά.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook