Πριν από πέντε χρόνια, στις 19 Δεκεμβρίου 2011 άνοιξε για πρώτη φορά την πόρτα του σε κάθε συνάνθρωπο που είχε ανάγκη, το Παντοπωλείο Αλληλεγγύης. 

Λίγους μήνες νωρίτερα οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των τριών δημοτικών της Χαλέπας και του 7ου Γυμνασίου είχαν προχωρήσει στη σύσταση του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου «Κύτταρο Χαλέπας». 

Σήμερα το Κύτταρο έχει πλέον μεγαλώσει και περιλαμβάνει και τα νηπιαγωγεία της περιοχής αλλά και το Μουσικό Σχολείο Χανίων.

«Σας καλούμε λοιπόν να ζεστάνετε με την παρουσία σας την εκδήλωσή μας που απευθύνεται σε όλους!

Μετά τις 5 το απόγευμα το τρενάκι του Άη Βασίλη θα ξεκινήσει τη βόλτα του από την πλατεία στους δρόμους της Χαλέπας χαρίζοντας μοναδική εμπειρία στα παιδιά. 

Στις 6μμ θα ανάψουμε για πρώτη φορά το δέντρο μας στην πλατεία που θα φωτίζει κάθε νύχτα των Άγιων Ημερών. Ξωτικά του Άγιου Βασίλη (η ομάδα Red Action του Santa Run 2016) θα καταφθάσουν στην πλατεία και θα δώσουν το δικό τους τρελό ρυθμό με καραμέλες και γλειφιτζούρια για όλα τα παιδιά!

 Δεν θα μπορούσαν να λείψουν άλλωστε αφού για δύο συνεχόμενες χρονιές το Κύτταρο Χαλέπας αναδείχθηκε η ομάδα με τη μεγαλύτερη συμμετοχή στο Santa Run του 2014 και του 2015!

Παιδιά των δημοτικών σχολείων της Χαλέπας θα τραγουδήσουν τα κάλαντα και στη συνέχεια θα δώσουν τη σκυτάλη στους μαθητές του Μουσικού Σχολείου που θα αποδώσουν τα κάλαντα από όλη την Ελλάδα με τα μουσικά τους όργανα αλλά και με τη χορωδία τους. 

Θα ακολουθήσει η επίδοση χρηματικού ποσού στο 9ο, 10ο και 11ο δημοτικό σχολείο για την κάλυψη των αναγκών τους. Πρόκειται για τo σύνολο των  εσόδων από την προβολή της παιδικής ταινίας «Τρεχάτε Ποδαράκια μου» την περασμένη Κυριακή στο Mega Place.

Θα ακολουθήσει πάρτυ με μουσική από dj, και πολλά πυροτεχνήματα που θα φωτίσουν τον ουρανό της Χαλέπας.

Θα υπάρχουν κεράσματα για όλους, ζεστά ροφήματα και καλή διάθεση από όλους μας! 
Σας περιμένουμε!

Κι άλλο ένα κάλεσμα: Ο Σύλλογος Φίλων Θεάτρου Χανίων παρουσιάζει το έργο της
Ευδοκίας Σκορδαλά – Κακατσάκη”Ο Βασιλιάς των Ονείρων”την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:00, στο  7ο Γυμνάσιο Χανίων στον Κουμπελή.

Είσοδος με κοινωνικό εισιτήριο (τρόφιμα μακράς διαρκείας και φάρμακα) για την ενίσχυση του  Παντοπωλείου Αλληλεγγύης του ΚΥΤΤΑΡΟΥ Χαλέπας»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook