«Μπράβο» στους ποδοσφαιριστές του μοίρασε ο Γιώργος Παράσχος, μετά το θριαμβευτικό 3-0 απέναντι στον Ατρόμητο, που σήμανε την επιστροφή στις νίκες για τον Πλατανιά.

Οι δηλώσεις του έμπειρου προπονητή όπως αποδίδονται από την επίσημη ιστοσελίδα του Πλατανιά: «Μπράβο στα παιδιά για τη νίκη. Παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο. Η προσπάθεια όλων είναι αξιέπαινη, απέναντι σε μια ομάδα πολύ καλή. Είχαμε καιρό να κάνουμε τόσο καλό παιχνίδι, όπως κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο όπου ήμασταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. Είχαμε καθαρό μυαλό παρά την πίεση και αυτό είναι που μας βοήθησε να φτάσουμε στο 3-0.

Εύχομαι στον κ.Κορακάκη που πάντα ήταν πανέξυπνος έκανε μεγάλη καριέρα ως παίκτης και πιστεύω ότι το ίδιο μπορεί να κάνει και ως προπονητής και του το εύχομαι ολόψυχα.

Θα περάσουμε πιο άνετα τις γιορτές».

Για το "κλειδί"  της νίκης: «Τα παιδιά δείξανε τις δυνατότητες που έχουν. Είχα πει ότι θέλουμε μια νίκη να φύγει το άγχος. Σήμερα το πιστέψαμε πολύ και μέχρι τώρα είχαμε αδικήσει τους εαυτούς μας. Έχω τη διαίσθηση και θα το δείτε ότι στον β’ γύρο θα έχουμε την περσινή εικόνα».

Για τις μεταγραφές: «Κάτι γίνεται θα προσπαθήσουμε να ενισχυθούμε με έναν ή δύο παίκτες. Υπάρχει διάθεση από τη διοίκηση».