Δύο τουρνουά για σκακιστές κάθε ηλικίας και δυναμικότητας διοργανώνει το διάστημα 27-31 Δεκεμβρίου ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων, κάνοντας χριστουγεννιάτικο “δώρο” σε μικρούς και μεγάλους φίλους του σκακιού.

Η ανακοίνωση του ΟΑΧ:

Οι φίλοι του σκακιού, μικροί και μεγάλοι, έχουν φέτος την ευκαιρία να απολαύσουν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους, παρέα με το αγαπημένο τους πνευματικό άθλημα! Το χριστουγεννιάτικο αυτό “δώρο” προσφέρει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων που διοργανώνει δύο τουρνουά για σκακιστές κάθε ηλικίας και δυναμικότητας στο διάστημα 27-31 Δεκεμβρίου.

Και τα δυο τουρνουά θα φιλοξενηθούν στο εντευκτήριο του ΟΑΧ, στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, θα αρχίσουν με τον πρώτο γύρο την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου στις 5.00 μ.μ. και θα λήξουν στις 31 του μήνα στις 10.30 π.μ. με τον τελευταίο γύρο.

Το τουρνουά Α συγκεντρώνει το ενδιαφέρον σκακιστών απ’ όλη την Κρήτη, αφού θα έχει διεθνή αξιολόγηση. Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή γνωστοί σκακιστές από το Ηράκλειο. Θα γίνει με ελβετικό σύστημα 6 γύρων (διπλός γύρος την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου), με χρόνο σκέψης 90 λεπτά + 30 δευτερόλεπτα ανά κίνηση για κάθε παίκτη για την ολοκλήρωση της παρτίδας. Υπάρχει παράβολο συμμετοχής 15 € (για νέους κάτω των 16 ετών 10 €) και πλούσια έπαθλα: 1ος νικητής 150 €, 2ος νικητής 80 €, 3ος νικητής 50 €, 1η γυναίκα 50 €, και κύπελλα και μετάλλια για τις νεανικές κατηγορίες.

Το τουρνουά Β απευθύνεται σε αρχάρια παιδιά, είναι 5 γύρων, με ελεύθερη συμμετοχή και χωρίς παράβολο.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν πρέπει να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους. Πληροφορίες: Νίκος Σγουρός τηλ. 6978777543, Μυλωνάκης Γιώργος 6972442935.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook