Στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρεθύμνης  αναμένεται να εκδικαστεί το πρωί της Τρίτης μια υπόθεση που είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη πριν από εννέα χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, πρόκειται για την υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ενός τετράχρονου κοριτσιού με κατηγορούμενο έναν 60χρονο «οικείο πρόσωπο» της  οικογένειας της  μικρής η οποία είχε γίνει το 2007 σε χωριό του Δήμου Πλατανιά.

Να σημειωθεί πως , σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην πρώτη δίκη στο Τριμελές Εφετείο Χανίων ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 12 ετών. Όμως στην συνέχεια υπέβαλλε έφεση και το Πενταμελές Εφετείο ακύρωσε την πρώτη καταδίκη με την αιτιολογία της αλλαγής της σχετικής δικονομίας και ο κατηγορούμενος αφέθη ελεύθερος.

Επιπλέον οι δικαστές αποφάσισαν πως η δίκη πρέπει να επαναληφθεί εξ αρχής από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνης, στο εδώλιο του οποίου, αναμένεται να κάτσει ο 60χρονος σήμερα κατηγορούμενος.

Το 13χρονο πλέον κορίτσι δεν αναμένεται να παραστεί στην δίκη προκειμένου να μην επιβαρυνθεί η ψυχολογική της κατάσταση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook