Θα ζητήσει άρση της ασυλίας του ο κ. Πολάκης, διερωτάται ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

Την κατάθεση μήνυσης κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη προχώρησαν ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης και η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου, αναφορικά με την προ ημερών αντιπαράθεσή τους με πολύ άγριες εκφράσεις στην Βουλή.

Τότε ο κύριος Πολάκης είχε δηλώσει πως επί υπουργίας του ο Άδωνις Γεωργιάδης και η σύζυγός του «έδιναν σημειώματα» για να διορίσουν δικούς τους ανθρώπους στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Το γεγονός είχε εξοργίσει τον κύριο Γεωργιάδη, που ζήτησε από τον υπουργό να παραθέσει άμεσα τις αποδείξεις των λεγόμενών του στη Βουλή, ειδάλλως, δήλωσε πως θα κατέφευγε στα δικαστήρια. Μεταξύ άλλων πάντως κατά την συζήτηση εκείνη, οι δύο πολιτικοί είχαν ανταλλάξει εκφράσεις όπως «γαϊδούρι» και «κότα λειράτη».

Σήμερα ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ενημέρωσε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter πως μαζί με την σύζυγό του κατέθεσαν την μήνυση και μάλιστα διερωτάται αν τώρα ο κύριος Πολάκης θα ζητήσει να αρθεί η ασυλία του ώστε να προχωρήσει η δίκη.

«Μετά την κατάθεση της μηνύσεώς μας, ο κ. Πολάκης έχει το δικαίωμα να ζητήσει την άρση της ασυλίας του. Θα το πράξει;», γράφει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Πηγή: protothema.gr


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook