Στην κοινωνική χριστουγεννιάτικη δράση του ΟΠΑΠ “Ευχοστολίδια” συμμετείχε την Τρίτη ο Πλατανιάς, που επισκέφτηκε πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ στην οδό Τζανακάκη.

Την αντιπροσωπεία του Πλατανιά αποτελούσαν οι ποδοσφαιριστές Μανούσος, Καρυπίδης, Βάντερσον, Πριντέτα, Γιορέντε, Γιακουμάκης και Κάργας, οι οποίοι συνοδεύονταν από τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ Μάνο Βαϊδάκη και την Υπεύθυνη Μάρκετινγκ Άρτεμις Κατερινάκη.

Με αφορμή την επίσκεψη αυτή έγιναν και δηλώσεις από Καρυπίδη, Μανούσο, Γιακουμάκη.

Αναλυτικά όσα είπαν:

Χρήστος Καρυπίδης: «Σίγουρα υπήρχε πίεση λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων. Ήταν ένα παιχνίδι κομβικό για εμάς και ξέραμε ότι η νίκη ήταν μονόδρομος. Ήταν λογικό το ξέσπασμα γιατί το θέλαμε πάρα πολύ έχοντας μείνει αρκετά πίσω. Ο Παράσχος είναι γενικά ένας άνθρωπος και προπονητής ο οποίος είναι πολύ κοντά σε μας. Έχει την εμπειρία να διαχειρίζεται πολύ καλά τις νίκες αλλά και τις ήττες. Είμαστε μια οικογένεια. Έχουμε ένα πολύ καλό κλίμα και σ’ αυτό σίγουρα έχει βοηθήσει πάρα πολύ κι αυτός.

Για την κλήρωση: «Σίγουρα είναι μια δύσκολη κλήρωση απέναντι σ’ ένα πολύ καλό αντίπαλο. Γενικότερα όμως το πρόγραμμα τον Ιανουάριο θα είναι πάρα πολύ φορτωμένο με αρκετά παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο για την ομάδα μου».

Για την εκδήλωση του ΟΠΑΠ: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε σε εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τη βοήθεια του ΟΠΑΠ. Είναι μέρες που πρέπει να δίνουμε χαρά ειδικότερα σε μικρά παιδιά, γιατί κακά τα ψέμματα ζούμε δύσκολες μέρες και υπάρχουν συνάνθρωποι μας που χρειάζονται πραγματικά την βοήθειά μας».

Γιώργος Μανούσος: «Δεν είναι και η πιο εύκολη κλήρωση (σ.σ. με ΠΑΣ Γιάννινα). Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε πιο εύκολο ματς, αλλά νομίζω ότι ο θεσμός του Κυπέλλου είναι των εκπλήξεων γενικά, δεν μιλάω για την ομάδα μου. Θα το “χτυπήσουμε” γιατί θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε κιόλας.

Για το 2017: «Νομίζω ότι θα παρουσιαστούμε στα πιο πολλά παιχνίδια όπως ήμασταν και στο τελευταίο εντός έδρας. Σας είχα πει και στις αρχές ότι αν η ομάδα παίζει χωρίς άγχος θα είναι εντελώς διαφορετική και το είδατε κι εσείς μετά το 1-0, ότι παίξαμε πιο ελεύθερα και πιο ποιοτικά. Θα δούμε νομίζω έναν Πλατανιά όπως ήταν και πέρσι».

Για την εκδήλωση του ΟΠΑΠ: «Είναι πολύ ευχάριστο και συγκινητικό αυτές τις άγιες μέρες να δίνεις χαρά στα μικρά παιδιά με τη βοήθεια του ΟΠΑΠ και της ΠΑΕ Πλατανιάς. Να ευχαριστήσουμε από την πλευρά των ποδοσφαιριστών τον ΟΠΑΠ. Είναι γιορτινές μέρες και θέλουμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε κι εμείς τα μικρά παιδιά. Ευχόμαστε υγεία και χαρά σε όλο τον κόσμο».

Γιώργος Γιακουμάκης: «Είναι πολύ σπουδαία η κίνηση από τον ΟΠΑΠ, να εκπληρώσει πολλές ευχές παιδιών που αυτό τον καιρό βρίσκονται σε ιδρύματα. Να ευχηθούμε καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο, υγεία πάνω απ’ όλα, ευτυχία και αγάπη».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook