Τα… βάσανα για τη νέα αγωνιστική περίοδο άρχισαν και επίσημα στον Μινώταυρο, με την «πρώτη» για τη νέα σεζόν να πραγματοποιείται το απόγευμα της Δευτέρας (1/8) στο γήπεδο των Μουρνιών.

Ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Παπαδάκης και ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννης Λιουδάκης είχαν στην διάθεση τους σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές πέρα από κάποιες δικαιολογημένες απουσίες αλλά και τους παίκτες που αναμένεται να αποκτηθούν το επόμενο διάστημα.

Τα νέα πρόσωπα που δεν είχαν ανακοινωθεί επίσημα ακόμα ήταν ο Μάνος Ψαράκης (γεννηθείς ’94) και ο Θοδωρής Τσικουδάκης (γεννηθείς ’93), που προέρχονται από τους Νέους Χανίων και τον ΟΦΗ αντίστοιχα, με τον πρώτο να αγωνίζεται σαν δανεικός πέρσι στον Πανακρωτηριακό. Ακόμα σαν μεταγραφή θεωρείται και ο Γιώργος Λυβιάκης, ομογενής από το Βέλγιο που έκανε προπονήσεις με τους «πρασίνους» από πέρσι αλλά θα υλοποιηθεί η μεταγραφή του φέτος.

Ακόμα το παρόν από τα μεταγραφικά αποκτήματα έδωσαν οι: Γιώργος Καβρουλάκης, Νεκτάριος Τζαγκαράκης, Γρηγόρης Θάνος, Μπάμπης Κοκολάκης, Στέλιος Δημητρογιαννάκης και Κώστας Γαλανάκης. Στην προπόνηση συμμετείχε και θα συμμετάσχει και για κάποιες μέρες ακόμα ο Γουνάκης, που είναι τερματοφύλακας από το Ρέθυμνο.

Οι μεταγραφές δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα στον Μινώταυρο αφού εκκρεμεί η λύση στην θέση του τερματοφύλακα, όπου θα γίνουν 2 προσθήκες, του κεντρικού αμυντικού, ενώ ενδέχεται να αποκτηθεί ακόμα ένας ποδοσφαιριστής χωρίς να αποκλείεται να αποτελέσει έκπληξη.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook