Την έναρξη λειτουργίας τμήματος αγοριών ανακοίνωσε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων, από τις αρχές του νέου έτους.

Υπεύθυνος προπονητής του τμήματος θα είναι ο αθλητής της ανδρικής ομάδας του ΟΑΧ, Κωνσταντίνος Μουτσάκης.

Η ανακοίνωση του ΟΑΧ:

Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων ανακοινώνει ότι από τις αρχές του 2017 ξεκινά νέα τμήματα επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ) στο κλειστό του Κλαδισσού. Υπεύθυνος προπονητής ορίζεται ο Κωνσταντίνος Μουτσάκης.

Ειδικότερα, η απόφαση για τη δημιουργία ανδρικής ομάδας οφείλεται στην προοπτική επέκτασης του τμήματος και της δυνατότητας μεγαλύτερης αξιοποίησης του κλειστού γυμναστηρίου στον Κλαδισσό.

«Τα τελευταία δύο χρόνια το τμήμα του Ομίλου μας έχει επεκτείνει τις αθλητικές του δραστηριότητες, έχοντας στη διάθεσή του το κλειστό γήπεδο του Κλαδισσού, εκτός από την αίθουσα στο Ακρωτήρι, την οποία διαθέτει πολλά χρόνια. Αυτό το γήπεδο είναι σύγχρονων προδιαγραφών κι έχουν τοποθετηθεί αρκετά τραπέζια», τονίζει ο Κωνσταντίνος Μουτσάκης, συνεχίζοντας ως εξής: «Πριν από λίγο καιρό είχαμε μια συζήτηση με την έφορο του τμήματος πινγκ πονγκ του ΟΑΧ, κα Ερηνάκη, όπου και συζητήσαμε διάφορα θέματα που αφορούν το τμήμα. Επίσης, όπως με ενημέρωσε, η προσέλευση παιδιών είναι αρκετά μεγάλη και γίνεται ήδη καλή δουλειά, οπότε μου ζητήθηκε να βοηθήσω και εγώ ως ένας επιπλέον προπονητής με τις γνώσεις μου πάνω στο άθλημα. Ο στόχος μας λοιπόν είναι να καταφέρουμε να προσελκύσουμε όσο πιο πολλά παιδιά γίνεται, με αρχικό σκοπό την άθληση και την διασκέδαση πάνω απ’ όλα και στη συνέχεια όσα το επιθυμούν να προπονηθούν και να αγωνισθούν σε υψηλότερο επίπεδο. Αλλωστε, η ομάδα μας έχει μεγάλη επιτυχία και πολύχρονη παρουσία στην Α1 κατηγορία της χώρας, οπότε διαθέτουμε τη γνώση και τον τρόπο προκειμένου να καθοδηγήσουμε αθλητές ακόμα και σε υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΟΥΤΣΑΚΗΣ

Ο Κωνσταντίνος Μουτσάκης είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας Νέων Ανδρών, με παγκόσμια επίδοση, Βαλκανιονίκης και Μεσογειονίκης. Επίσης είναι μέλος της ομάδας της Α1 Εθνικής κατηγορίας, στην οποία συμμετέχει εδώ και πολλά χρόνια ο Ο.Α. Χανίων.

Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη ενασχόληση του Μουτσάκη με το πινγκ πόνγκ γίνεται σε ηλικία 7 ετών και πολύ σύντομα ξεκινά τον πρωταθλητισμό. Αποτελεί βασικό στέλεχος των Εθνικών ομάδων Παίδων και Εφήβων από ηλικία 12 έως και 18 ετών. Κάποιες από τις διακρίσεις του, του αποφέρουν χρυσά μετάλλια σε πανελλήνια πρωταθλήματα στο ατομικό και το ομαδικό, αργυρό μετάλλιο σε βαλκανικούς αγώνες στο ομαδικό, καθώς και χρυσό μετάλλιο σε μεσογειακούς αγώνες στο ομαδικό. Τέλος, αγωνίζεται για πολλά και συνεχόμενα χρόνια στην Α1 Εθνική κατηγορία με τον ΟΑΧ.

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Οι εγγραφές αφορούν αγόρια από 8 ετών και άνω. Το τηλέφωνο επικοινωνίας στην γραμματεία του ΟΑΧ είναι το 28210-54066.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook