Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε την διαδικασία των πλέϊ οφ ο ΟΦΗ την Δευτέρα το βράδυ στη Νέα Σμύρνη κερδίζοντας τον Διαγόρα με 2-1 και πλέον από σήμερα βάζει σε προτεραιότητα το πλάνο της νέας χρονιάς που θα τον βρει μετά από δύο χρόνια και πάλι στη Σούπερ Λίγκα.

Το ματς με τους Ροδίτες ήταν καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα από την στιγμή που η κρητική ομάδα είχε σφραγίσει την άνοδο της και μαθηματικά από το Σάββατο και οι ποδοσφαιριστές όπως ήταν φυσικό σκεφτόταν περισσότερο την αυριανή επιστροφή στο Ηράκλειο το μεσημέρι όπου στο αεροδρόμιο της πόλης θα τους περιμένουν αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας για να τους αποθεώσουν για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Η εικόνα του αγώνα

Ο Νίκος Αναστόπουλος έδωσε την ευκαιρία και σε παιδία που δεν είχαν πάρει ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής να παίξουν στο αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι με τον Διαγόρα όπως ο Κασμερίδης που υπερασπίστηκε την εστία του ΟΦΗ αντί του Βεζυρίδη και ο Χανιώτης Ζαχαράκης που τα πήγε πολύ καλά σε θέση αριστερού μπακ και άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα στη Νέα Σμύρνη δεν θα το θυμούνται και πολύ οι περίπου 150 φίλαθλοι του ΟΦΗ που παρακολούθησαν το ματς από την Θύρα 1.

Ο Διαγόρας ήταν αυτός που έχασε την καλύτερη ευκαιρία του αγώνα στο πρώτο μέρος στο 18΄ με τον Μπουλούτ να κόβει την τελευταία στιγμή τον Φράγκο πριν πλασάρει σε κενό τέρμα μετά την λάθος έξοδο του Κασμερίδη.

Στο 31΄ είχαμε την καλύτερη φάση για τον ΟΦΗ με το σουτ του Παπουλή από ευνοϊκή θέση να μπλοκάρει δύσκολα ο Τυρέλης.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο ΟΦΗ ανέβασε ρυθμό και απείλησε στο 52΄ με το 0-1 όμως το φάουλ του Μπουλούτ πέρασε λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Τυρέλη. Τελικά η κρητική ομάδα άνοιξε το σκορ στο 58΄ όταν ο Ρούσεφ έβγαλε τετ-α-τετ τον Παπουλή που με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 0-1 για τον ΟΦΗ.

Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 73΄ με τον Τάντιτς να κάνει ωραία προσπάθεια από τα αριστερά και τον Ρούσεφ μετά από κόντρες να παίρνει την μπάλα και με σουτ από το ύψος του πέναλτι να κάνει το 0-2 για την κρητική ομάδα.

Το μόνο που κατάφεραν να πετύχουν οι παίκτες του Διαγόρα μέχρι το τέλος του ματς ήταν να μειώσουν σε 1-2 με ωραίο ατομική ενέργεια και σουτ του Χατζηκοσμά.

Διαγόρας: Τύρελης (78\’ Μανώλαγκας), Πεταυράκης, Αυγενικού, Μπαούρης, Φράγκος (81\’ Χατζημανώλης), Χατζηκοσμάς, Χατζηπέτρος, Μαριεττάκης, Μαλλιάκας, Καρπαθάκης, Πουλόπουλος (87\’ Καραγιάννης).

ΟΦΗ: Κασμερίδης, Γαλανόπουλος, Μπουλούτ, Κάλαϊτζιτς (79\’ Ρόβας), Ζαχαράκης, Ρούσεφ (87΄Καμπάνταης), Γεωργίου, Παπουλής, Ουκάρ, Τάντιτς (74\’ Βερόν), Κατσικογιάννης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook