Πριν ένα μήνα, το θέαμα που παρουσίαζε ήταν θλιβερό και απογοητευτικό. Με αρκετά παραπάνω κιλά, ασφυκτιούσε μέσα στα κοστούμια της και λαχάνιαζε στα χορευτικά.

Στην τελευταία της συναυλία στην Washington, άφησε άφωνους τους θεατές με το καλογυμνασμένο της κορμί και τα άκρως αισθησιακά χορευτικά που έκανε στην διάρκεια του show της. H Britney Spears εμφανίστηκε πιο όμορφη και πιο sexy από ποτέ!

Φορώντας ένα δαντελωτό μπεζ-μαύρο κορμάκι και μαύρο διχτυωτό καλσόν , η ποπ σταρ ανέβηκε στην σκηνή και άφησε τους πάντες άφωνους με την … μεταμόρφωση της! Η ίδια, χαμογελώντας με αυτοπεποίθηση, επιδείκνυε τους σέξι κοιλιακούς της και τα καλογυμνασμένα πόδια της, σε φιγούρες που έκοβαν την ανάσα!

\"\"

\"\"

Σε ρόλο, χορεύτριας του αισθησιακού pole-dancing, η Britney ανέβασε στην σκηνή έναν θεατή – που δεν πίστευε στην τύχη του- και δεν δίστασε να δείξει στο κοινό τις δυνατότητές της!

\"\"

\"\"

\"\"

Η Britney εμφανίζεται στην σκηνή με μια λευκή πλισέ φούστα και – ως άλλη Marilyn – προσπαθεί να αποφύγει , ως μέρος του show, τους παπαράτσι που την κυνηγούν και την πολιορκούν ασφυκτικά. Κάτι που δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα της….

\"\" \"\"

Παρά τις δύσκολες καταστάσεις στις οποίες «έμπλεξε», η Britney φαίνεται ότι επέστρεψε και έχει έχει σκοπό να κατακτήσει την κορυφή, πιο όμορφη και…σέξι από ποτέ!

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook