Ο Σάκης Παπαβασιλείου αποτελεί τελικά τον… εκλεκτό της διοίκησης του ΑΟ Χανιά για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας μετά τη δυσάρεστη τροπή που πήρε η υπόθεση του Γιώργου Βαζάκα.

Ο 40χρονος (γενν. 21/08/1976) προπονητής για δεύτερη φορά στη σύντομη προπονητική του σταδιοδρομία θα έχει τη δυνατότητα να καθοδηγήσει ομάδα της Football League, αφού είχε προηγηθεί το πέρασμά του από τον Βατανιακό Κατερίνης τη σεζόν 2013-2014.

Η προπονητική του πορεία στις εθνικές κατηγορίες ξεκίνησε το 2012 από τον Αιγινιακό και ακολούθησε ο Βατανιακός σε Football League 2 και Football League, η ΑΕ Καραϊσκάκης και ο Νέστος Χρυσούπολης. Παράλληλα έχει πάρει μία… μικρή γεύση από την Α’ Κύπρου με Απόλλωνα Λεμεσού και Ερμή Αραδίππου.

Ως ποδοσφαιριστής έχει σημαντική πορεία στις εθνικές κατηγορίες, παίζοντας μέχρι και την Α’ Εθνική με τον Πανιώνιο. Μάλιστα έχει τεθεί δύο φορές αντιμέτωπος με ομάδες των Χανίων, η πρώτη κόντρα στη νέα του ομάδα τον ΑΟΧ το 1995 ως παίκτης του Πιερικού και η δεύτερη το 2003 όταν με δύο δικά του γκολ στα Περιβόλια η Λάρισα… έσωζε την παρτίδα απέναντι στην ΑΕΧ (3-3) και οδηγούσε ουσιαστικά τη χανιώτικη ομάδα στον υποβιβασμό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook