Η νίκη του Πλατανιά επί του Απόλλωνα Σμύρνης (3-0) εκτός από τον ενθουσιασμό που προκάλεσε στις τάξεις των ερυθρόλευκων θα κάνει και πλουσιότερους τους παίκτες κατά 5000 ευρώ.

Οι ιθύνοντες του Πλατανιά μετά την νίκη της ομάδας στη Ριζούπολη υποσχεθήκαν στους παίκτες ένα σημαντικό πριμ το οποίο αναμένεται να καταβληθεί σήμερα.

Από εκεί και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» σκοπεύουν να κάνουν επέκταση των συμβολαίων σε επτά παίκτες, μεταξύ των οποίων είναι οι Κατσικοκέρης και Πότσι, οι οποίοι έχουν συμβάλει τα μέγιστα στη φετινή καλή πορεία του Πλατανιά.

Εν τω μεταξύ δεν προχώρησε τελικά ο δανεισμός του Ζαχαρία Κομπογεννιτάκη στην ομάδα του Ακρίτα! Ο λόγος είναι ότι η διοίκηση του Ακρίτα είχε εξαντλήσει το περιθώριο για την απόκτηση ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αφού ήδη είχαν αποκτηθεί δυο, οι Καλπάκης και Μουμίν κι ως εκ τούτου ήταν αδύνατος ο δανεισμός του Κομπογεννιτάκη.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου:

«Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ενημερώνει ότι ο δανεισμός του Ζαχαρία Κομπογεννιτάκη στην ομάδα του Ακρίτα δεν θα προχωρήσει, παρότι ανάμεσα στα δύο σωματεία είχε υπάρξει σχετική συμφωνία.
Ο λόγος είναι ότι η διοίκηση του Ακρίτα αποδείχτηκε πως είχε εξαντλήσει το περιθώριο για την απόκτηση ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου κι ως εκ τούτου ήταν αδύνατος ο δανεισμός του Κομπογεννιτάκη.
Σε κάθε περίπτωση, ο Κομπογεννιτάκης παραμένει στο έμψυχο δυναμικό του Πλατανιά και υπολογίζεται από τον Τίμο Καβακά ενόψει των κρίσιμων αγώνων που ακολουθούν στη συνέχεια του πρωταθλήματος
».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook