Τελευταία ενημέρωση 15:10

Έκλεισαν οι κάθετοι οδικοί άξονες προς Σφακιά, Ανατολικό Σέλινο και ο δρόμος προς Ομαλό – Καθαρισμοί απο μηχανήματα

Προσοχή! Όταν νυχτώσει και σταματήσουν οι εκχιονισμοί να αποφεύγονται οι μετακινήσεις και σε περίπτωση ανάγκης οι ενδιαφερόμενοι να καλούν το 100 (αστυνομία) για ενημέρωση.

Μέχρι και στην κορυφογραμμή της Μαλάξας έφτασε το χιόνι στην διάρκεια της νύκτας.

Όπως ήταν επόμενο – το πρωί βρέθηκαν αποκλεισμένοι οι οδικοί άξονες:

Προς Σφακιά απο την Κράπη προς Ασκύφου 

Προς Ανατολικό Σέλινο στην θέση Πέτρας Σελί μετά τον Σέμπρωνα.

Επίσης έκλεισε και ο δρόμος απο και προς τον Ομαλό,μετά τους Λάκκους.

Σε όλα τα σημεία υπάρχουν εκχιονιστικά μηχανήματα τα οποία προσπαθούν να “ανοίξουν” τους δρόμους, έστω και για διέλευση οχημάτων με αλυσίδες ή 4χ4, αν και η χιονόπτωση συνεχίζεται.

Στο μεταξύ σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου και στην εθνική οδό, έχουν σημειωθεί καταπτώσεις πετρών και χωμάτων και οι οδηγοί πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί καθώς απο την συνεχή βροχόπτωση έχουν μαλακώσει τα χώματα και ανα πάσα στιγμή μπορεί να υπάρξει πτώση βράχων.

Νεότερη ενημέρωση απο τον δρόμο προς Κάντανο στα Φλώρια απο τον κ. Γιώργο Βακάκη. Συνεχής χιονόπτωση μηχάνημα του Δήμου ρυμουλκεί νταλίκα.

 

Ενημέρωση απο τον αντιδήμαρχο Καντάνου – Σελίνου Γιώργο Βακάκη στις 13:00 πως κλείνει ο δρόμος στα Φλώρια (φωτο)

Δείτε φωτο του ‘Αρη Μυριδάκη απο τ’ Ασκύφου Σφακίων στις 12:30

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Καντάνου-Σελίνου Γιώργο Βακάκη, στις 10 το πρωί ο δρόμος απο Ταυρωνίτη – Κάντανος – Παλαιόχωρα ήταν ανοιχτός ενώ ο δρόμος Τεμένια – Κάντανος ήταν προσβάσιμος μόνο με αλυσίδες ή οχήματα 4χ4. (φωτο του ίδιου)

Χωρίς τηλεόραση λόγω κεραυνών

Στο μεταξύ κεραυνός που έπεσε στον αναμετοδότη της Digea στα Κοτσιφιανά του Δ. Πλατανιά έχει αφήσει χωρίς τηλεοπτική σήμα μεγάλες περιοχές στα δυτικά του Δήμου όπως οι Βουκολιές, το Κολυμπάρι και αλλού.

Απο τον Δήμο ενημερώθηκε η εταιρεία και η ΔΕΗ, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες οι τεχνικοί της Digea θα μεταβούν πρώτα στις κεραίες της Μαλάξας προκειμένου να επιδιορθώσουν βλάβες λόγω των κεραυ0νών.

Φωτο απο Θέρισο

Σφακιά

Φωτό Κανάκης Ψαρουδάκης

Νιο Χωριό Χανιά

Ασκύφου

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook