Το πέρασμα του χιονιά έβαλε στο… ψυγείο και τον νομό Χανίων. Το χιόνι δεν το έστρωσε μόνο σε όλα τα ορεινά και ημιορεινά, έφτασε ακόμα και στην παραλία!

Συγκεκριμένα, η παραλία της Αλμυρίδας στον Αποκόρωνα έγινε λευκή αφού το χιόνι έφτασε εκεί που σκάει το κύμα όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες

Αλμυρίδα (από Γιώργος Κρασάκης)

Από νωρίς σήμερα το πρωί, τα  μηχανήματα έχουν ξαναβγεί στους δρόμους προκειμένου να ανοίξουν τους δρόμους Κράπη- Ασκύφου- Σφακία, Λάκκους – Ομαλός, Βουκολιές προς Παλαιόχωρα και να δώσουν πρόσβαση σε χωριά, που από χθες το απόγευμα αποκλείστηκαν  αφού η συνεχής και έντονη χιονόπτωση δεν επέτρεψε να κρατηθούν οι δρόμοι ανοιχτοί παρά τις προσπάθειες εκχιονισμού των συνεργείων των δήμων.

Ομαλός (από Γιώργο Δρακουλάκη)

 

 

Σέμπρωνας (από Χαρίτο Μπομπολάκη)

Σφακιά (από Ελένη Ορφανουδάκη Παπαδάκη)

Μαλάξα (Chania Crete by Nikos)

Θυμίζουμε ότι χθες παρουσιάστηκαν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση των Σφακίων και του Ανατολικού Σελίνου.

Τα Σφακιά παραμένουν χωρίς ρεύμα καθώς η πρόσβαση χθες στην Κράπη όπου συνέβη η βλάβη και προκάλεσε πρόβλημα στην επαρχία Σφακίων, ήταν αδύνατη για το συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ λόγω του χιονιού.

Επιπλέον προβλήματα υπήρξαν με πτώσεις δέντρων. Μάλιστα από την κακοκαιρία δέντρο στην εθνική οδό έπεσε και διέλυσε αυτοκίνητο (φωτο) εν κινήσει με τον οδηγό να γλιτώνει τη ζωή του από τύχη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook