Ο Κίκε που… έβγαλε μάτια στο πρώτο επίσημο ματς του Κισσαμικού, στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό για το Κύπελλο Ελλάδας, αλλά από τότε ταλαιπωρείται από τραυματισμούς συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Η Πρωτοχρονιά θα… βρει τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές στο γήπεδο, αφού και την παραμονή έγινε προπόνηση και την Κυριακή υπάρχει στο πρόγραμμα να γίνει, λόγω του αγώνα πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα (04/01).

Η επίσημη ενημέρωση του Κισσαμικού:

Λίγες ώρες πριν από την αλλαγή του χρόνου το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου για τη συνέχιση της προετοιμασίας τους για το παιχνίδι της Τετάρτης (04/01, 15:00) με τον Απόλλωνα, που γίνεται στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan.gr FOOTBALL LEAGUE 2016-2017.

Το πρόγραμμα, μετά την καθιερωμένη προθέρμανση, είχε παιχνίδια κατοχής, τελειώματα φάσεων και δίτερμα τακτικής και συμμετείχαν σε αυτό όλοι οι ποδοσφαιριστές, με εξαίρεση τον Κίκε, που ακολούθησε ατομικό.

Η Πρωτοχρονιά θα… βρει την ομάδα μας στο γήπεδο, αφού την Κυριακή (01/01) είναι προγραμματισμένη η επόμενη προπόνηση. 

Ευχαριστήρια ανακοίνωση 

Τις ευχαριστίες του σε γυμναστήριο του Καστελίου εξέφρασε ο Κισσαμικός: Η ΠΑΕ Κισσαμικός εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στο γυμναστήριο “Άδωνις” στο Καστέλι Κισσάμου, για την εξυπηρέτηση και την παραχώρηση του χώρου για τις ανάγκες των προπονήσεων της ομάδας μας τις προηγούμενες ημέρες.  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook