Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο Δήμαρχος Κισσάμου Θεόδωρος Σταθάκης και η Δημοτική Αρχή πραγματοποίησαν, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, επί της ουσίας (και όχι απλώς εθιμοτυπικές) επισκέψεις σε Δημόσιες Υπηρεσίες στην Κίσαμο. Οι επισκέψεις αυτές, πέραν της ανταλλαγής ευχών, δηλώνουν την ουσιαστική στήριξη και τις ευχαριστίες Δημάρχου και Δημοτικής Αρχής προς εκείνους  που είναι στο καθήκον τους έτοιμοι να προσφέρουν για όλο τον κόσμο.

Πιο συγκεκριμένα, η αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής Κισσάμου επισκέφτηκε το Λιμεναρχείο Κισσάμου, το Κέντρο Υγείας Κισσάμου, την Αστυνομική Διεύθυνση Κισσάμου και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κισσάμου.

Την αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής Κισσάμου αποτέλεσαν ο Δήμαρχος Κισσάμου Θεόδωρος Σταθάκης με τη σύζυγό του, ο Αντιδήμαρχος Μανώλης Ξυπολητάκης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καίτη Πατερομιχελάκη και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κισσάμου, Βασίλης Κωνσταντουλάκης.

Η ίδια αντιπροσωπεία, αφού ολοκλήρωσε τις επισκέψεις της στις Δημόσιες Υπηρεσίες Κισσάμου, μετέβη στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων για την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, όπου το "παρών" έδωσε και ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.