Για δεύτερη φορά στην καριέρα του ο Στέλιος Μαραγκός θα φορέσει τη φανέλα του Πλατανιά, αποτελώντας το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα της χειμερινής περιόδου.

Ο 27χρονος μέσος ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας όταν επιτεύχθηκε η ιστορική άνοδος στη Super League και επιστρέφει στα Χανιά μετά την πρόσφατη λύση της συνεργασίας του με τη Βέροια.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ανήρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ο Πλατανιάς ο Μαραγκός συμμετέχει πλέον στις προπονήσεις και ήταν και στην κοπή πίτας που έγινε στις εγκαταστάσεις του Μάλεμε.

Η ενημέρωση του Πλατανιά:

Η πρώτη μέρα του 2017 βρήκε τους παίκτες της ομάδας μας στις εγκαταστάσεις του Μάλεμε, καθώς συνεχίζεται η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στα Περιβόλια την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε passing game, καθώς και δίτερμα δύο 10λέπτων που είχε ως στόχο την δημιουργία φάσεων στην κόντρα επίθεση.
Ο Γουνδουλάκης και ο Γκνιάτιτς ακολούθησαν και σήμερα ατομικό πρόγραμμα.

Πριν από την προπόνηση το ποδοσφαιρικό τμήμα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Ο Βιτάλι Πριντέτα και ο Θοδωρής Λαμπίρης ήταν οι δύο τυχεροί στους οποίους έτυχαν τα φλουριά.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα συνεχιστεί αύριο με πρωϊνή προπόνηση στο Μάλεμε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook