Ανησυχητικές διαστάσεις λαμβάνουν τα κρούσματα επιθέσεων σε προσωπικό νοσοκομείων και στην Κρήτη.

Λίγες ημέρες μετά την επίθεση ενός πατέρα σε νοσηλευτή στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, ένα νέο περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Αναλυτικότερα, όπως γράφει η Αγγελική Καλλέργη στο Goodnet.gr. τα ξημερώματα του Σαββάτου μεταφέρθηκε ένας νεαρός ελαφρά τραυματίας απο τροχαίο στα ΤΕΠ. Ενώ βρισκόταν μέσα στο ιατρείο ο νεαρός αδερφός του άρχισε να διαμαρτύρεται, πιθανότατα για το ΕΚΑΒ, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Στα επείγοντα έφτασε και ο πατέρας τους, ενώ ο νεαρός σε αλλόφρονα κατάσταση επιτέθηκε σε γιατρό ο οποίος προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα. Όχι μόνο δεν το κατάφερε, αλλά αντίθετα δέχθηκε την επίθεση του νεαρού αδερφού του τραυματία, ο οποίος τον δάγκωσε στο μάγουλο! Στο νοσοκομείο έφτασαν και αστυνομικοί και ότσν επιχείρησαν να συλλάβουν το νεαρό, το επεισόδιο πήρε διαστάσεις.

Στη συμπλοκή με τους αστυνομικούς συμμετείχε ο πατέρας, καθώς και δύο ακόμα νεαροί συγγενείς που στο μεταξύ έφτασαν στο νοσοκομείο. Τελικά, οι αστυνομικοί του ΑΤ συνέλαβαν τα 4 άτομα και τα οδήγησαν στα κρατητήρια. Αφέθηκαν χθες ελεύθεροι με εντολή του εισαγγελέα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία στην οποία περιέχονται επτά κατηγορίες, οι περισσότερες για το νεαρό που ξεκίνησε τα επεισόδια.