Στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου βρέθηκε τη Δευτέρα (02/01) αντιπροσωπεία της διοίκησης του Κισσαμικού, με επικεφαλής τον πρόεδρο Αντώνη Ροκάκη, που… ντόπαρε εν όψει συνέχειας τους ποδοσφαιριστές.

Ο διοικητικός ηγέτης του Κισσαμικού ζήτησε ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια από τους παίκτες τον Ιανουάριο, λόγω του δύσκολου προγράμματος και των συνεχόμενων παιχνιδιών, εκφράζοντας παράλληλα για μία ακόμα φορά την πλήρη στήριξη της διοίκησης προς την ομάδα.

Να συνεχίσουν να κάνουν περήφανους τα μέλη του Δ.Σ. και τους φίλους της ομάδας ζήτησε από την πλευρά του ο α’ αντιπρόεδρος Γιώργος Ξηρουχάκης, ενώ από την πλευρά των ποδοσφαιριστών ο εκ των αρχηγών Αλέξης Σελινιωτάκης τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα συνεχίσουν να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επίσημη ενημέρωση του Κισσαμικού:

Στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου βρέθηκε τη Δευτέρα (02/01) αντιπροσωπεία της διοίκησης της ΠΑΕ Κισσαμικός, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Αντώνη Ροκάκη.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Ροκάκης, αφού πρώτα έδωσε τις καθιερωμένες ευχές για τη νέα χρονιά σε τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές, τόνισε ότι ο Ιανουάριος είναι ένας… δύσκολος μήνας, λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών που έχει η ομάδα και χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια απ’ όλους για να συνεχιστεί το θετικό σερί, με το οποίο ολοκληρώθηκε το 2016. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στο μυαλό όλων πρέπει να είναι μόνο το παιχνίδι της Τετάρτης (04/01) με τον Απόλλωνα και να μην υπάρχουν καν σαν σκέψη οι αναμετρήσεις του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό. Τέλος, για μία ακόμα φορά επισήμανε ότι η διοίκηση ήταν, είναι και θα είναι δίπλα στην ομάδα και στους ποδοσφαιριστές σε ό,τι χρειαστούν.

Εκ μέρους των υπόλοιπων μελών του Δ.Σ. μίλησε ο Α’ Αντιπρόεδρος Γιώργος Ξηρουχάκης, δηλώνοντας την πίστη του ότι η ομάδα θα συνεχίσει να τους κάνει όλους περήφανους, όπως έκανε και στο φινάλε του 2016, δίνοντας τη δυνατότητα να περάσουν ευχάριστες εορταστικές ημέρες όσοι αποτελούν την οικογένεια του Κισσαμικού.

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο εκ των αρχηγών Αλέξης Σελινιωτάκης, που έδωσε τις ευχές του για το νέο έτος και επισήμανε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα συνεχίσουν να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας.

Η ενημέρωση για την προπόνηση:

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία της ομάδας μας για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα (04/01, 15:00), που θα γίνει στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan.gr FOOTBALL LEAGUE 2016-2017.

Τη Δευτέρα, μετά την προθέρμανση με μπάλα και μερικές ταχύτητες, δόθηκε έμφαση σε κομμάτια τακτικής.

Λόγω κρυολογήματος ο Τσερκέζος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ στο μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης συμμετείχε ο Κίκε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook