Παρά τα "τερτίπια" του καιρού που προκάλεσαν την αναβολή της εκδήλωσης την προηγούμενη εβδομάδα, παρά το γεγονός ότι αποφασίστηκε την ύστατη (σχεδόν) ώρα να γίνει η εκδήλωση τη Δευτέρα (2/1) το απόγευμα, για να προληφθούν οι κακές καιρικές συνθήκες, η χτεσινή νύχτα ήταν, αν μη τι άλλο, "μαγική" και έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις φετινές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κισσάμου και της Κ.Ε.ΔΗ.Κ. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου "δεκάδες δημότες της Κισάμου (και όχι μόνο) συγκεντρώθηκαν στην παραλία Τελωνείου και έδωσαν ιδιαίτερο χρώμα στην "Νύχτα των Ευχών", στέλνοντας το δικό τους χριστουγεννιάτικο (και όχι μόνο) μήνυμα. Εκατοντάδες φαναράκια "φώτισαν" τον ουρανό της Κισάμου και έδωσαν χρώμα στη χειμωνιάτικη αυτή νύχτα. Οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές, ωστόσο η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Η αρμόδια αντιδήμαρχος για τη διοργάνωση της εκδήλωσης, Σταυρούλα Βαρουχάκη ανέφερε:

Περάσαμε υπέροχα! Ήταν μια άρτια, θεωρούμε, εκδήλωση, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες! Η αλήθεια είναι ότι ο καιρός δεν αποτέλεσε "σύμμαχό" μας, αλλά νομίζω ότι όλοι το ευχαριστήθηκαν. Εμείς, ως Δήμος Κισσάμου θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο να δίνουμε στον κόσμο, στιγμές χαράς, μέσω τέτοιων εκδηλώσεων, σε εποχές δύσκολες για όλους.

Ο Μανώλης Δερουκάκης (πρόεδρος Κ.Ε.ΔΗ.Κ.) δήλωσε:

Παρά το κρύο και τις κακές καιρικές συνθήκες, ήσασταν όλοι εκεί. Ακόμα μια μοναδική νύχτα των ευχών ανήκει στο παρελθόν και στις αναμνήσεις όλων σας που την κάνατε μοναδική με την παρουσία και τις ευχές σας. Δυστυχώς η σημερινή νύχτα δεν είχε όλα όσα είχαμε ονειρευτεί αφού ο καιρός μας τα χάλασε αρκετές φορές με αποτέλεσμα να "χαθούν" αρκετές εκπλήξεις που δεν έγιναν. Παρ' όλα αυτά ήταν όλα τέλεια και περιμένω με ανυπομονησία τις φωτογραφίες σας. Ραντεβού και πάλι του χρόνου στο ίδιο μέρος μιας και μοιάζει ιδανικό. 

Τη "Νύχτα των Ευχών", όπως και όλες τις φετινές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, διοργάνωσαν ο Δήμος Κισσάμου και Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κισσάμου.

(Φωτο: sadentrepesai και Αμαλία Σημαντηράκη)"