Με λαμπρότητα και πλήθος κόσμου γιορτάστηκε η "Νύχτα των Ευχών" στην Κίσσαμο όπου μοιράστηκαν τρόφιμα σε άπορους Χανιώτες.

"Η Νύχτα των ευχών με την ματιά της ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΙΣΑΜΟΥ εκ μέρους της οποίας φωτογράφισαν την εκδήλωση οι Dimitra Glariti & Konstantinos Glentou τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά. Παραδώσαμε τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης "Νύχτα των Ευχών" (Οι 3 τελευταίες φωτογραφίες), ώστε να μοιραστούν σε άπορους συμπολίτες μας.

Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε στην εκδήλωση και μετέφερε μαζί με τις ευχές του, τρόφιμα και αγάπη προς εκείνους που, πέραν των ευχών, έχουν ανάγκη και την ουσιαστική βοήθειά μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Βασιλης Κωνσταντουλακης (Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Κισσάμου), Mixalis Koufakis (Δημοτικός Σύμβουλος Κισσάμου- Πρόεδρος Α' βάθμιας Σχολικής Επιτροπής), Christos Marougas (Πρόεδρος Νεολαίας Κισσάμου) και Manolis Xalkiadakis (εθελοντής και φίλος). Deroukakis Manolis Πρόεδρος Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κισσάμου."