Στο πνεύμα των ημερών, ο ΟΦΗ έκανε δώρο δύο γκολ στον Εύοσμο και γνώρισε την ήττα από τον Αγροτικό Αστέρα με 2-1 μπαίνοντας στο 2017 με τον χειρότερο τρόπο.

Σε ένα παιχνίδι από αυτά που λέμε ότι είναι “τεστ επιβίωσης”, ο ΟΦΗ πήρε βαθμό κάτω από την βάση και άπαντες στον σύλλογο πρέπει να αναθεωρήσουν αρκετά εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. 

Και κυρίως δεν γίνεται να δέχεσαι τα ίδια γκολ σε κάθε παιχνίδι και να μην μαθαίνεις από τα λάθη σου. Έτσι και στον Εύοσμο, ο ΟΦΗ έκανε δώρο τα δύο γκολ και για ακόμα ένα παιχνίδι δέχεται γκολ με ευθύνη του τερματοφύλακα του αλλά και της αμυντικής του λειτουργίας που ήταν χείριστη. 

Ο ΟΦΗ είχε δύο καλά 20λεπτα στο παιχνίδι και κατάφερε να δεχτεί γκολ κόντρα στην ροή του αγώνα και ενώ εκείνος είχε την κατοχή της μπάλας. Μέχρι το 30′ ήταν ανώτερος του Αγροτικού Αστέρα όμως εκεί έγινε το πρώτο δώρο: Ο Κώτσιος κάνει δύο σερί λάθη στο κέντρο του γηπέδου, ο Αγροτικός κέρδισε το κόρνερ και εκεί ο Δαύκος με έξοδο του Μεσολογγίου έδωσε την ευκαιρία στον Κοκούλη να κάνει το 1-0.

Πάμε και στο δεύτερο ημίχρονο: Ο ΟΦΗ ισοφαρίζει αμέσως με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μιλοσάβλιεβ και παίρνει τα ηνία του αγώνα. Για το επόμενο 20λεπτο είναι η ομάδα που φαίνεται καλύτερα στο γήπεδο και ξαφνικά από μια αστεία αδράνεια της άμυνας του, αφήνει τον Γκέσιο να κάνει το 2-1. Και κάπου εκεί έκλεισαν τα φώτα με τον ΟΦΗ να μένει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αντουκόρ  και τους ποδοσφαιριστές του Νίκου Νιόπλια να μην κάνουν ούτε μια τελική πάσα μέχρι το 93′ γνωρίζοντας την ήττα που τον αφήνει πίσω.
Περιοχή συνημμένων

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook