Στο γεγονός ότι δεν φάνηκε αγωνιστικά η διαφορά στόχων που έχει ο Κισσαμικός με τον Απόλλωνα, παρά τη νίκη των φιλοξενούμενων,  στάθηκε ο Γιώργος Θέος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μεσοεπιθετικού του Κισσαμικού: «Εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά. Σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που στοχεύει στην άνοδό της στη Super League και έχουμε διαφορετικούς στόχους από αυτήν. Μέσα στο γήπεδο όμως δεν φάνηκε κάτι τέτοιο, εκτός από τα πρώτα λεπτά, όπου είχε μία φάση, ένα τέτ-α-τετ ο Απόλλωνας. Προσπαθήσαμε να βάλουμε την μπάλα κάτω… Ήρθε ένα γκολ, όπως είπε ο προπονητής μου από στημένη φάση, όπου χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Από εκεί και πέρα προσπαθήσαμε, ήταν σε αμυντικό προσανατολισμό η ομάδα του Απόλλωνα, δεν βρήκαμε τη λύση και μας αφήνει μία πικρία το αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε και πάμε στο επόμενο παιχνίδι για τους τρεις βαθμούς».

Από πλευράς Απόλλωνα μίλησε ο Γιώργος Ντάσιος: «Να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά και καλή χρονιά με αισιοδοξία. Όσον αφορά το παιχνίδι προερχόμασταν από μία αλλαγή προπονητή. Ο νέος προπονητής προσπάθησε τις 3-4 μέρες που δουλεύουμε μαζί να μας περάσει τη δική του φιλοσοφία. Θεωρώ ότι και αυτή λίγο μας επηρέασε στο σημερινό παιχνίδι. Γνωρίζαμε ότι παίζουμε σε μία δυνατή και πολύ καλή έδρα, με έναν δυνατό αντίπαλο, αλλά όταν κάνεις πρωταθλητισμό αυτό που προέχει είναι οι βαθμοί. Σήμερα κάναμε ένα σημαντικό βήμα και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα παιχνίδια είμαστε πρώτοι. Θα πρέπει να κρατήσουμε αυτή τη θέση, έχουμε αγώνα μπροστά μας την Κυριακή και μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι. Η ομάδα έδειξε πάθος, που μας έλειπε από τα προηγούμενα παιχνίδια, μπορεί να είχαμε κενά διαστήματα και να μην παίξαμε το ποδόσφαιρο που παίζαμε σε προηγούμενα παιχνίδια, αλλά αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί και είμαστε ευχαριστημένοι. Να πω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που έδωσαν το κάτι παραπάνω σήμερα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook