Άφαντος παραμένει ο τρομοκράτης του Βοσπόρου την ώρα που μία φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα υποστηρίζει ότι ο δράστης μπορεί να βρίσκεται στην Ελλάδα.

Το φεριμπότ από την αποβάθρα Γενικαπί της Κωνσταντινούπολης φέρεται να πήρε το πρωί της 1ης Ιανουαρίου ο δράστης που σκότωσε 39 άτομα στο νυχτερινό κέντρο Reina, σύμφωνα με δημοσίευμα της Aksam. 

Όπως αναφέρει η εφημερίδα ο μακελάρης πέρασε στη θάλασσα του Μαρμαρά, στην περιοχή Μπαντίρμα, από εκεί πήγε στο Μπαλικεσίρ για να φτάσει στις ακτές του Αιγαίου και από εκεί πέρασε στα ελληνικά νησιά.

Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, η εφημερίδα ισχυρίζεται ότι τον δράστη βοήθησαν να διαφύγει κάποιες υπηρεσίες πληροφοριών, ωστόσο η ΜΙΤ διατείνεται ότι βρίσκεται κοντά στο να τον συλλάβει.

Την ώρα όμως που η εφημερίδα προχωράει σε αυτές τις αποκαλύψεις η Εθνική Οργάνωση Πληροφοριών της Τουρκίας (ΜΙΤ) υποστηρίζει ότι βρίσκεται αρκετά κοντά στα ίχνη του δράστη.

Ο μακελάρης φαίνεται να γνώριζε πολύ καλά τους χώρους του νυχτερινού κέντρου και εικάζεται ότι πήγε στο Reina μία εβδομάδα πριν από την επίθεση για να εξερευνήσει τον χώρο.

Εν τω μεταξύ στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η τουρκική αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο να ήταν ίσως και τρεις οι δράστες καθώς έτσι υποστηρίζουν στις καταθέσεις τους ορισμένοι που σώθηκαν. Οι μάρτυρες υποστηρίζουν ότι συνεργός του δράστη ήταν και μία γυναίκα

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook