Ο Πλατανιάς ευχαρίστησε θερμά τους φιλάθλους για την παρουσία τους στο ματς με τον Παναθηναϊκό και γνωστοποίησε την απόφασή του για τη μείωση του εισιτηρίου στη θύρα 3, στο ματς με τη Λάρισα.

Παράλληλα για την ίδια θύρα η είσοδος των γυναικών και των παιδιών έως 12 ετών θα είναι δωρεάν.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ευχαριστεί θερμά τους φιλάθλους της για την παρουσία τους, την συμπαράστασή τους και την καθόλα άψογη συμπεριφορά τους στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, καθώς και για την στήριξή τους γενικά σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια.

Ετσι θέλοντας να ανταποδώσει ανακοινώνει ότι στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ για την εξ΄ αναβολής 2η αγωνιστική της Super League η τιμή του εισιτηρίου στην θύρα 3 από 10 ευρώ μειώνεται στα 5 ευρώ.

Επίσης στην ίδια θύρα (3) και μόνο, η είσοδος των ΓΥΝΑΙΚΩΝ και των ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Ετσι οι νέες τιμές για το ραντεβού της Κυριακής (8/1/17, 17:15) έχουν ως εξής:

Θύρα 3: 5 ευρώ. Δωρεάν οι γυναίκες και τα παιδιά έως 12 ετών.

Θύρες 1-2: 15 ευρώ

VIP: 30 ευρώ

Η διάθεση τους θα πραγματοποιείται:

Στα Χανιά, από το κατάστημα “Σταύρος Σπορ” (Δημοκρατίας 57), το Σάββατο 7/1/17 τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων.

Στο γήπεδο των Περιβολίων, την Κυριακή 8/1/17 από τις 15:15 έως την ώρα έναρξης της αναμέτρησης.

Οι παίκτες μας, όπως και η τεχνική ηγεσία, σας θέλουν στο πλευρό τους ώστε με την παρουσία σας και το χειροκρότημα σας να τους βοηθήσετε να φτάσουν σε ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα.

Υπενθυμίζεται, ότι είναι υποχρεωτική η επίδειξη δελτίου ταυτότητας και η αναγραφή του ΑΜΚΑ στο εισιτήριο. Επίσης η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων τονίζει ότι με την αγορά των εισιτηρίων από τα σημεία προπώλησης και το internet μέσω της ιστοσελίδας viva.gr, θα αποφύγουν τις ουρές και την καθυστέρηση στα εκδοτήρια του γηπέδου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook