Πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη, 05-01-17 διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου παρουσία του Γραμματέα ΠΕ της ΝΔ και Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη, του Ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη, του Γρηγόρη Ροκαδάκη μέλος της ΠΕ, του Μάξιμου Σενετάκη και αρκετών στελεχών του κόμματος και αυτοδιοικητικών στελεχών. 

Τα κύρια θέματα που συζητήθηκαν ήταν: 

1)    Η διοργάνωση της μεγάλης εκδήλωσης της ΝΟΔΕ Ηρακλείου την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017 με αφορμή την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό, εκπροσωπώντας τη ΝΔ, ο κ. Βασίλης Κικίλιας, Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και Βουλευτής Α’ Αθηνών.

2)    Πολιτική Ακαδημία Στελεχών της ΝΔ. Σε συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας της δράσης επιμόρφωσης του ανθρώπινου δυναμικού της ΝΔ και της απήχησης του πρώτου κύκλου του προγράμματος της Πολιτικής Ακαδημίας Στελεχών ΝΔ που διεξήχθη στο Ηράκλειο στις 2–4 Δεκεμβρίου 2016, ακολουθεί νέος κύκλος. Ο 2ος κύκλος της Πολιτικής Ακαδημίας Στελεχών θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο το Σαββατοκύριακο  14-15 Ιανουαρίου 2017. 

3)    Η προώθηση της Κάρτα Μέλους της Νέας Δημοκρατίας αφενός για την ενεργοποίηση της συμμετοχής των πολιτών στα πολιτικά δρώμενα και αφετέρου για την στήριξη της προσπάθειας οικονομικής εξυγίανσης του κόμματος. Η δέσμευση να βάλουμε τάξη στα του οίκου μας γίνεται πράξη. Με την Κάρτα Μέλους της ΝΔ μπορούμε όλοι να γίνουμε πρωταγωνιστές της μεγάλης πολιτικής αλλαγής που έρχεται. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία εντάσσεται στην αναδιοργάνωση που επιχειρούμε βάζοντας μια τάξη στα οικονομικά μας και προσφέρει προφανή πλεονεκτήματα, όπως η άμεση συμμετοχή στις εσωκομματικές διαδικασίες, συμμετοχή σε ειδικές εκδηλώσεις, ηλεκτρονικά δημοψηφίσματα, κλπ. Το κόστος συνδρομής για ένα χρόνο είναι 12 ευρώ και μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να αποκτήσουν την κάρτα μέλους στο τηλέφωνο 210 94.44.222 ή ηλεκτρονικά στο my.nd.gr!  

4)    Προετοιμασία και συντονισμό των δράσεων των μελών του κόμματος για τις επερχόμενες εκλογές για εκπροσώπους στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Νομού Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ).

5)    Διενέργεια δράσεων, καλύτερη διοργάνωση και συντονισμός των πρωτοβουλιών ανά θεματικό τομέα δράσης στη ΝΟΔΕ και στις ΔΗΜΤΟ του νομού.  

Ο Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ και Βουλευτής Ηρακλείου κ Λ. Αυγενάκης, ανέφερε ότι «υλοποιούμε τη «Συμφωνία Αλήθειας» με τους Έλληνες πολίτες. Μια συντεταγμένη στρατηγική, έναν μελετημένο και συνεκτικό οδικό χάρτη εξόδου από την κρίση με επίκεντρό του το σεβασμό στους θεσμούς και τον άνθρωπο, την επιχειρηματικότητα και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Σήμερα δυστυχώς, η πατρίδα προχωρά σκυφτή. Κι αυτό δεν της αξίζει. Δεν της ταιριάζει. Στόχος μας είναι η ΝΔ να γίνει πρώτη δύναμη στο Ηράκλειο, πρώτη δύναμη στην Κρήτη. Σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανένας. Η προσπάθεια και η συμμετοχή όλων των κομματικών στελεχών είναι απολύτως απαραίτητη».

Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με σημαντικές παρεμβάσεις των στελεχών και για ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος. Το συμπέρασμα και η απόφαση της συνεδρίασης της ΝΟΔΕ περικλείει: Πρώτα απ’ όλα, όλα τα στελέχη της ΝΔ πρέπει να επιτείνουμε την προσπάθεια μας για να αναδείξουμε τα προβλήματα της κοινωνίας μας, την ανικανότητα της Κυβέρνησης και να στείλουμε προς όλους το μήνυμα της «Συμφωνίας Αλήθειας».  

Η ΝΔ επιδιώκει να στείλει το μήνυμα ότι το Κράτος πρέπει να έχει ρόλο συμπαραστάτη στα προβλήματά της κοινωνίας, αρωγού και στηρίγματος στις προσπάθειες της κοινωνίας, προκειμένου να κινητοποιηθούν οι δημιουργικές δυνάμεις του τόπου και να αξιοποιηθούν οι ενδογενείς και κυρίως οι τοπικές αναπτυξιακές δυνατότητες.

Πρέπει να υπάρξει συντονισμός του έργου όλων των στελεχών μας σε ζητήματα κεντρικής και τοπικής πολιτικής αναδεικνύοντας τις θέσεις της ΝΔ. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook