Οργώνουν τον Ψηλορείτη με snowmobil και snowboard και αναρωτιούνται γιατί να υπάρχει χιονοδρομικό στον Παρνασσό με 10 πόντους χιόνι όταν στον Ψηλορείτη φθάνει ακόμα και το 1,5 μέτρο, δείτε εντυπωσιακά βίντεο!!!

Η γνωστή παρέα των θεότρελων Διακάκηδων με το που το… έστρωσε στον Ψηλορείτη πήραν snowmobil και snowboard και βγήκαν για μια… «χαλαρή» βόλτα στον… «γίγαντα» της Κρήτης, όπως χαρακτηριστικά αποκαλούν το ψηλότερο  και πιο φημισμένο βουνό της Κρήτης.

Το αποτέλεσμα βέβαια ήταν να μας αναστατώσουν με τα εντυπωσιακά πλάνα και βίντεο που ανέβασαν στα social media.

Εικόνες πολύ extreme που χωρίς αμφιβολία κάποιος -αν δεν ήξερε- θα πίστευε άνετα ότι γυρίστηκαν σε κάποιο χιονοδρομικό κέντρο ή χιονισμένο βουνό στην Βόρεια και Ηπειρωτική Ελλάδα κοντά σε κάποιο φημισμένο για τον χειμερινό τουρισμό του προορισμό.


Κι όμως οι εικόνες που θα δείτε στο βίντεο που ανέβασαν οι Νίκος και Άκης Διακάκης γυρίστηκαν στην Κρήτη και τον Ψηλορείτη, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι…

οι πρωτοβουλίες του κράτους, της τοπικής αυτοδιοίκησης και γενικά των αρμόδιων για θέματα τουρισμού βρίσκονται καλά… θαμμένες κάτω από το 1,5 μέτρο χιόνι του Ψηλορείτη, την στιγμή μάλιστα που στο φημισμένο χιονοδρομικό κέντρο στον Παρνασσό το χιόνι έχει πολύ μικρότερο βάθος!!!

 

 

 

Πηγή: cretadrive.gr