Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και παρουσία δεκάδων πολιτών, εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής και λοιπών τοπικών αρχών και φορέων εορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στο Δήμο Πλατανιά ενώ αρκετοί ήταν και οι τολμηροί που αψήφησαν το τσουχτερό κρύο και τα παγωμένα νερά και βούτηξαν στις τελετές καθαγιασμού των υδάτων που έλαβαν χώρα στο Γεράνι (για πρώτη φορά έγινε τελετή καθαγιασμού στην περιοχή με τη συνεργασία του Δήμου με τον οικείο Πολιτιστικό Σύλλογο), στον Ταυρωνίτη και στο Κολυμβάρι, προκειμένου να ανασύρουν τον Τίμιο Σταυρό.

Από το Κολυμβάρι και την εκεί τελετή καθαγιασμού των υδάτων, ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Μαλανδράκης, συνοδευόμενος από Αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους, ευχήθηκε σε όλους τους δημότες «Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με υγεία, δύναμη, αλληλεγγύη και αισιοδοξία και το Άγιο Πνεύμα να φωτίζει τις καρδιές όλων μας» ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί «το 2017 να είναι για την Τοπική Αυτοδιοίκηση ένα έτος ανάπτυξης και ουσιαστικής επίλυσης των σημαντικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι της χώρας».

Σημειώνεται ότι οι τελετές καθαγιασμού των υδάτων στις ΤΚ Πλατανιά και Καμισιανών, δεν πραγματοποιήθηκαν εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook