Για δεύτερη συνεχή χρονιά η επιχείρηση “Wedding in Crete by Eleni Mavrogeni” με έδρα τα Χανιά κατέκτησε τον τίτλο “Wedding Specialist of the Year 2017” από το Βρετανικό Εκδοτικό Οίκο “Luxury Travel Guide” στο πλαίσιο των European Awards.

Πρόκειται για διεθνή βραβεία που δίνονται από τη συγκεκριμένη εταιρεία με ξεχωριστή ψηφοφορία για κάθε ήπειρο. Ο Βρετανικός Εκδοτικός Οίκος έχει κοινό περίπου 500.000 από το οποίο ζητά να ψηφίσει. Η επιχείρηση “Wedding in Crete by Eleni Mavrogeni” κατέκτησε το βραβείο στα  European Awards.

Πρόκειται για μια σημαντική διάκριση για την Κρητική εταιρεία καθώς το “Luxury Travel Guide” έχει ισχυρή θέση στα ταξιδιωτικά τεκταινόμενα καθως εκδίδει κατάλογο με τα  μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο του τουρισμού (ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά γραφεία κ.α.) σε 250.000 αντίτυπα τα οποία μοιράζονται σε ξενοδοχεία 5 αστέρων, κρουαζιερόπλοια, αεροδρόμια.

Για δεύτερη χρονια, σε αυτά τα μεγάλα ονόματα συγκεταλέγεται και η χανιώτικη επιχείρηση “Wedding in Crete by Eleni Mavrogeni” η οποία μέσα από την ψηφοφορία διακρίθηκε για τις υπηρεσίες που προσφέρει στον τομέα της διοργάνωσης γάμων.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook