Από τον Δήμο Χανίων γνωστοποιείται ότι έπειτα από Απόφαση του Δημάρχου Χανίων, Τάσου Βάμβουκα, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων και της χιονόπτωσης κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Δευτέρα 9/1/2017, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και το σύνολο των Βρεφονηπιακών Σταθμών, που λειτουργούν στα όρια του Δήμου Χανίων.

Επίσης, συστήνεται προς όλους τους δημότες ν΄αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, ιδιαίτερα κατά τις νυχτερινές ώρες, καθώς παρόλο που το οδικό δίκτυο παραμένει ανοικτό, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ανάπτυξης παγετού.

Σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις των έντονων καιρικών φαινομένων, παραμένουν:
Α) Η Πολιτική Προστασία & Πυροσβεστικός Σταθμός
Β) Η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών
Γ) Η Δ/νση Καθαριότητας και Πρασίνου
Δ) Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας ΑμεΑ & Ισότητας
Ε) Η Δ.Ε.Υ.Α.Χ.
ΣΤ)Ο Δημοτικός Οργανισμός Κοιν. Πολιτικής & Παιδείας (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.)
Σημειώνεται ότι, λόγω των καιρικών συνθηκών το Νυχτερινό Καταφύγιο Αστέγων του Δήμου Χανίων εξακολουθεί να λειτουργεί σε 24ωρη βάση. Παρακαλείται όποιος εντοπίσει άστεγο συνάνθρωπό μας να επικοινωνήσει με το τηλ. έκτακτης ανάγκης του Δήμου, 28213-41799, στο οποίο μπορούν επίσης να καλούν οι συνδημότες μας για τη γνωστοποίηση έκτακτων συμβάντων. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook