Η μοναδική βίντεο πλατφόρμα της οποίας τα βίντεο είναι συνταγές φτιαγμένες και ανεβασμένες από εσένα! 

Οι λάτρεις της γαστρονομίας και της σπιτικής μαγειρικής γενικότερα σίγουρα θα εντυπωσιαστούν με τη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα που ακούει το στο όνομα cooktube.gr.  Η ιδέα είναι απλή.  Μετά από τη δωρεάν εγγραφή στη σελίδα, διαλέγεις μια συνταγή που επιθυμείς να μοιραστείς, βιντεοσκοπείς την διαδικασία εκτέλεσής της, την «ανεβάζεις» στο cooktube.gr και είσαι έτοιμος! Η συνταγή σου είναι πλέον διαθέσιμη στην κοινότητα του cooktube.gr!

Ιδιαίτερα ευχάριστο είναι το γεγονός ότι οι ιθύνοντες πίσω από την ιδέα έχουν καταγωγή από τα Χανιά! Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Φαδάκης κατάγεται από τα Κεραμειά και ο Γιώργος Καλογεράκης από το Φρε Αποκορώνου.  

Σε μια σύντομη κουβέντα που είχαμε με τον κ. Παναγιώτη Φαδάκη για την ιστορία πίσω από την υλοποίηση της ιδέα μάθαμε ότι «με τον Γιώργο σπουδάζαμε μαζί στο ΑΤΕΙ Πειραιά και καιρό με τον καιρό, χώρια του κρητικού μικρόβιου που μας ένωνε από την πρώτη στιγμή, βρεθήκαμε να αγαπάμε και οι 2 τη μαγειρική.  Ετσι σιγά σιγά γεννήθηκε η ιδέα, μετά από αμέτρητες δικές μας ώρες στο διαδίκτυο ψάχνοντας καθημερινά συνταγές σπιτικές και εύκολες. Ουσιαστικά δίνουμε τη δυνατότητα στο χρήστη να έχει άτυπα το δικό του cooking show!»

Όλες οι συνταγές που βρίσκονται στο cooktube.gr είναι ερασιτεχνικά βίντεο τα όποια έχουν δημιουργήσει οι χρήστες μας και τα έχουν μοιραστεί με όλο τον κόσμο μόνο και μόνο γιατί απλά αγαπούν την μαγειρική και θέλουν να μοιραστούν με τον υπόλοιπο κόσμο μερικές από τις συνταγές που αγαπάνε περισσότερο!

 Σκοπός του cooktube.gr είναι η δημιουργία μιας κοινότητας που μοιράζεται την αγάπη της για την μαγειρική και μέσα από αυτή θα μπορεί να πάρει καινούργιες ιδέες, να ανταλλάξει απόψεις και γενικότερα να γινόμαστε όλο και καλύτεροι σε αυτό που αγαπάμε πιο πολύ… την μαγειρική! 

Οι δημιουργοί του cooktube.gr φρόντισαν να δημιουργήσουν το site ώστε να είναι φιλικό και ευχάριστο για τους χρήστες. Όπως επίσης και η διαδικασία που απαιτείται  για να ανεβάσει ο χρήστης   τα βίντεό του στο site ύστερα από πολύ σκέψη και μελέτη υλοποιήθηκε με τρόπο τέτοιο ώστε να μην στερεί από τον χρήστη την χαρά του να ανεβάζει  συνταγές! Είναι απλό, είναι γρήγορο και πάνω από όλα είναι καινοτόμο!  Ακόμα και αυτό έγινε μια ευχάριστη διαδικασία!

Οπότε… Ακονίστε μαχαίρια, ανάψτε μάτια, βγάλτε τηγάνια, φορέστε ποδιές.
Α! και μην ξεχάσετε το κινητό ή την κάμερα σας…

Είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τις δικές σας αγαπημένες συνταγές γιατί στο cooktube.gr ! 

Γιατί στο cooktube.gr ο σεφ είσαι ΕΣΥ!!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook