Τι να πει κανείς για την πολύπαθη οδό Κορνάρου στα Χανιά; Οι λακούβες και τα σκασίματα δεν είναι τίποτα άλλο από ενδεικτικά της αδιαφορίας που επικρατεί για τα προβλήματα του δήμου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ασχοληθήκαμε με το χάλι της οδού Κορνάρου. Πριν από 5 μήνες είχαμε δημοσιοποιήσει το θέμα μετά από παράπονα που ήρθαν στα γραφεία μας. Λίγο χρονικό διάστημα μετά ο δήμος Χανίων είχε υπογράψει έργο για την ανάπλαση των πεζοδρομίων στην οδό.

Φαίνεται όμως ότι η αντίληψη του δήμου Χανίων για την ανάπλαση αλλά και για την ποιότητα ζωής των πολιτών που καθημερινά διασχίζουν αυτόν τον δρόμο, είναι η παρακάτω:

(φωτο που έστειλε αναγνώστης)

Αν βιαστείτε να πείτε ότι η συγκεκριμένη εικόνα δημιουργήθηκε εξαιτίας μιας έκτακτης κατάστασης, όπως αυτής του χιονιά μέσα στην πόλη, για την οποία δεν μπορούσε να γίνει κάτι, θυμίζουμε ότι πριν λίγες ημέρες που δεν είχε χιονίσει στην πόλη, ο δρόμος είχε την ίδια εικόνα. Απλώς με τον χιονιά τα πλακάκια που είχαν τοποθετηθεί ως μπαλώματα για να καλύψουν το βάθος της λακούβας, έφυγαν από τη θέση τους.

Συγχαρητήρια δήμαρχε για τους δρόμους της πόλης σας και λέμε “σας” γιατί προφανώς έχετε ξεχάσει ότι αυτή η πόλη ανήκει στους δημότες και πρέπει να ανταποκρίνεται στην ποιότητα ζωής που οι ίδιοι θέλουν και όχι στα δικά σας χαμηλά στάνταρ που ορίζει η απραξία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook