Τελευταία ενημέρωση 19.24

Λόγω του παγετού και της επικινδυνότητας μεταφοράς των μαθητών αλλά και καθηγητών, αποφασίστηκε να παραμείνουν κλειστά και την Τρίτη 10/1/16 σχολεία συγκεκριμένων περιοχών.

Μόνο τα σχολεία που αναφέρονται παρακάτω θα κλείσουν. Όλα τα υπόλοιπα σχολεία (όσα δεν αναφέρονται δηλαδή στο ρεπορτάζ) θα λειτουργήσουν κανονικά.

 

Νομός Χανίων

Δήμος Αποκορώνου

Με απόφαση του Δημάρχου Αποκορώνου κ. Χαράλαμπου Κουκιανάκη, ανακοινώνεται η αναστολή της λειτουργίας των σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης ( Παιδικοί Σταθμοί, Νηπιαγωγεία & Δημοτικά σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια), αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στις περιοχές του Δήμου μας.

Δήμος Κισσάμου

Μετά από απόφαση του Δημάρχου Κισσάμου Θεόδωρου Σταθάκη, το Δημοτικό Σχολείο Έλους και το Νηπιαγωγείο Έλους θα παραμείνουν κλειστά και την Τρίτη (10/1) λόγω του παγετού και της χιονόπτωσης στους δρόμους της περιοχής αυτής. 

Επίσης, με απόφαση του Δημάρχου Κισσάμου Θεόδωρου Σταθάκη και σε συνεννόηση με τους προϊστάμενους Α’ Βάθμιας και Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, κυρίους Μανώλη Μηλιαράκη και Στέλιο Ζαρβάκη αντίστοιχα, οι μαθητές (Α’ Βάθμιας και Β ‘Βάθμιας) από τον πρώην Δήμο Ιναχωρίου και από το Σηρικάρι του Δήμου Κισσάμου δεν θα προσέλθουν αύριο, στα σχολεία που πηγαίνουν και θα είναι ανοιχτά την Τρίτη (10/1). Οι μαθητές αυτοί θα είναι δικαιολογημένοι από απουσίες.

Δήμος Σφακίων

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στα Ασκύφου καθώς και το Γυμνάσιο και Λύκειο στη Χώρα Σφακίων, καθώς οι καθηγητές μετακινούνται από Χανιά και η μεταφορά λόγω παγετού θα είναι αδύνατη. Οι εκπαιδευτικοί ωστόσο θα πρέπει να δώσουν το “παρών” στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης.

Νομός Ρεθύμνου

Κλειστά θα παραμείνουν και την Τρίτη όλα τα σχολεία του νομού Ρεθύμνου μετά από ενημέρωση του ΚΤΕΛ στις αρχές για την επικινδυνότητα λόγω πάγου του οδοστρώματος και μεταφοράς των μαθητών.

Νομός Ηρακλείου

Δήμος Ηρακλείου

Κλειστά τα σχολεία στις περιοχές Γοργολαΐνη, Τέμενος, Βασιλειές, Άγιο Σύλλα, Άγιο Βλάση.

Δήμος Αρχανών Αστερουσίων 

Κλειστά όλα τα σχολεία

Δήμος Μινώα Πεδιάδος

Κλειστά όλα τα σχολεία

Δήμος Γόρτυνας

Κλειστά τα σχολεία στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας

Δήμος Μαλεβιζίου

Κλειστά τα σχολεία στην Τύλισο, στον Κρουσώνα, τον Μάραθο, τη Ροδιά.

Δήμος Χερσονήσου

Τη διακοπή των μαθημάτων στις 10 Ιανουαρίου 2017, ημέρα Τρίτη, στις παρακάτω σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που βρίσκονται στη διοικητική περιφέρεια τον Δήμου Χερσονήσου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή και οι οποίες καθιστούν την πρόσβαση αλλά και τη λειτουργία των σχολικών μονάδων αδύνατη.

Συγκεκριμένα, θα παραμείνουν κλειστά:

  • Στη Δημοτική Κοινότητα  Μοχού,  ο Παιδικός Σταθμός,  το Νηπιαγωγείο,  το Δημοτικό,  το Γυμνάσιο    και το Λύκειο Μοχού.

  • Στην  Τοπική Κοινότητα Επισκοπής,  ο Παιδικός Σταθμός,  το Νηπιαγωγείο,  το Δημοτικό,  το Γυμνάσιο και το Λύκειο Επισκοπής.

  • Στη Δημοτική Κοινότητα Ανώπολης το Νηπιαγωγείο Ανώπολης.

  • Στη Δημοτική Κοινότητα Γουβών, το Νηπιαγωγείο Άνω Γουβών (Σκοτεινό).

  • Στην Τοπική Κοινότητα Σγουροκεφαλίου, το Δημοτικό Σχολείο Σγουροκεφαλίου

  • Στην Τοπική Κοινότητα Γωνιών, το Νηπιαγωγείο Γωνιών

  • Στην Τοπική Κοινότητα Ελαίας το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Ελαίας.

Νομός Λασιθίου

Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου

Όλα τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook