Ο Γραμματέας της Π.Ε. Ν.Δ. – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους από την εκλογή του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την εκλογή του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ. Η ΝΔ ξεκίνησε μια νέα σελίδα, ακριβώς ένα χρόνο πριν, μέσα από μια ανοιχτή και διαφανή διαδικασία, στην οποία συμμετείχαν πάνω από 400.000 συμπολίτες μας.

Η εκλογή του αποτέλεσε ένα σημείο καμπής στο πολιτικό σκηνικό της χώρας και διαγράφει μια νέα δυναμική πορεία στην ιστορία της παράταξής μας, αλλά και της χώρας μας.  

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε ξανά δυναμική στην παράταξη μας, διασφάλισε την ενότητα, προώθησε την ανανέωση και την αξιολόγηση, προχώρησε στην στελεχιακή ενδυνάμωση του κόμματος με το Μητρώο Πολιτικών Στελεχών και την κατάρτιση-εξειδίκευση με την Πολιτική Ακαδημία Στελεχών, ενώ σημαντικά βήματα έχουν γίνει για την οικονομική εξυγίανση, αφού το κόμμα έχει ήδη μειώσει κατά 60% και πλέον τα λειτουργικά του κόστη.

Παράλληλα, φέρνει μια νέα προοπτική και μια υπεύθυνη πρόταση διακυβέρνησης στον Ελληνικό λαό, που ξεδιπλώνεται μέσω της «Συμφωνίας Αλήθειας με τους Έλληνες πολίτες».

Δεν εφησυχάζουμε και δεν επαναπαυόμαστε! Υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια ενωμένοι να γίνει η παράταξη μας ακόμα πιο δυνατή, πιο σύγχρονη, πιο ανανεωμένη, πιο αξιόπιστη.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για να βάλουμε τη χώρα στο δρόμο της ανάπτυξης, της κανονικότητας και της ευημερίας. Για να φέρουμε ξανά την ελπίδα και την αισιοδοξία στη χώρα».v 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook