Ανακοίνωση με την οποία ζητάει τη στήριξη του κόσμου και της τοπικής κοινωνίας για να συνεχίσει την προσπάθεια που κάνει εξέδωσε ο ΑΟ Χανιά.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

Με τις καλύτερες, αγωνιστικές τουλάχιστον, προϋποθέσεις ξεκίνησε η νέα χρονιά για την ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ.

Κάτω από δύσκολες συνθήκες, η ομάδα κατόρθωσε να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο και απέδειξε ότι έχει μέταλλο σκληρό και δύσκολα πεθαίνει.

Προς τούτο η ΠΑΕ εξέδωσε Δελτίο Τύπου.

Πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας που απέδειξαν ότι δίκαια φορούν την ιστορική φανέλα της ομάδας ΚΑΙ αν τύχουν της ανάλογης στήριξης (τοπική κοινωνία, φορείς, θεσμοί, φίλαθλοι, παλιοί παράγοντες) καθώς επίσης και με την ανάλογη μεταγραφική ενίσχυση μπορούν να μεγαλουργήσουν και να κάνουν υπερήφανη την πόλη των Χανίων.

Έχει αποδειχθεί περίτρανα στο ποδόσφαιρο ότι καμία ομάδα στον κόσμο δεν μπορεί να έχει αύριο εάν δεν έχει στήριξη.

Το ίδιο ισχύει και για την ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ.

Η ομάδα δεν είναι κτήμα κανενός. Η ομάδα δεν ανήκει στην εκάστοτε Διοίκηση. Η Διοίκηση υπηρετεί την ομάδα. Με αυτή τη φιλοσοφία και η σημερινή Διοίκηση της ομάδας δηλώνει ότι δεν είναι κτήμα της. Εμείς σαν Διοίκηση υπηρετούμε, όσο μας επιτρέπουν οι δυνάμεις μας, την ΙΔΕΑ ΑΟ ΧΑΝΙΑ.

Στρατευθείτε όλοι σας, στηρίξτε αυτή τη προσπάθεια. Η Ομάδα ανήκει στην πόλη. Η ομάδα ανήκει στον λαό της. Ομάδα χωρίς στήριξη από κόσμο, από φιλάθλους, από την τοπική κοινωνία δεν μπορεί να πάει πουθενά.

Αν δεν μπορείτε να την στηρίξετε τουλάχιστον όμως μη την πολεμάτε.

ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ

ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΟΥ

ΣΤΗΡΙΖΩ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΜΙΑ ΠΟΛΉ, ΤΟΝ ΑΟ ΧΑΝΙΑ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook