Με απουσίες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ καθώς δεν υπολογίζονται οι Βουό, Νάστος και Μάνος.

Η τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ έγινε κάτω από δυνατή βροχή και σε ένα βαρύ τερέν, στο αθλητικό κέντρο. Στην προπόνηση δεν συμμετείχαν οι Μάνος και Νάστος, οι οποίοι έχουν προσβληθεί από ίωση και έμειναν εκτός αποστολής από το παιχνίδι στην Ξάνθη.

Ακόμη, δεν προπονήθηκε ο Πάτρικ Βουό, ο οποίος έλαβε ειδική άδεια απο το Νίκο Νιόπλια, ώστε να μεταβεί στην Πορτογαλία για προσωπική του υπόθεση. Ο  Αντώνης Μπουρσέλης συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και δεν υπολογίζεται για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Στο παιχνίδι με την Ξάνθη, δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί και ο τιμωρημένος Κώτσιος.

Ο Νίκος Νιόπλιας επέλεξε για την αποστολή 18 ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για τους: Δερμιτζάκη, Δάφκο, Μητρόπουλο, Μίκιτς, Κομεσίδη,Ροβίθη,Μιλοσάβλιεφ,Αντουκόρ,Χαντί,Κοιλιάρα, Οστοιτς, Βαλλιάνο, Ογκμποε, Βρεττό, Ράντι, Χίσι, Κοντογιάννη, Μανιαδή.

Εκτός αποστολής έμειναν οι: Βουό, Μπουρσέλης, Κώτσιος, Νάστος, Μάνος, Κιάσσος, Φαζός, Τουγλής, Κασμερίδης.

Οι παίκτες του ΟΦΗ την Τρίτη (10/1) το μεσημέρι θα αναχωρήσουν αεροπορικώς (μέσω Αθηνών) για την Ξάνθη.

Μάλιστα θα παραμείνουν στην Ξάνθη και μετά το παιχνίδι και θα επιστρέψουν στο Ηράκλειο (ξανά αεροπορικώς) την Πέμπτη (12/1) το μεσημέρι για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας  παιχνίδι με τον Αχαρναικό, για το πρωτάθλημα της Football league